- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
PuMbA #133678 üzenetére
Emlékeim szerint úgyis próbáltam már, és onnan kezdtem el finomítgatni a képet. A baj az, hogy nem csak tv adásnál csinálja, hanem 1080p-s mkv-nél is látom.
Ma még ráérek ezzel bíbelődni, megnézem full minden kikapcsolva (LD-t nem tudom kikapcsolni teljesen) és ha úgy sincs javulás, akkor megyek a következő lehetőségre.lowphas: Könnyen lehet, hogy pont azt látom, amiről beszélsz, mert nem folyamatos a dolog, de nem is elvétve jelentkezik, hanem szembetűnően. Aztán lehet csak én vagyok rá érzékeny. Meg se fordult a fejemben, hogy a mai világban majd ilyen problémába ütközök, főleg egy nem is olyan olcsó tv-vel. 65Q80R
Peace: Pont, hogy az van amit mondasz. Hihetetlen, hogy jelenleg nincs tökéletes tv, az egyiknek ilyen baja van, a másiknak meg olyan. Vicc, néha van olyan érzésem, hogy nem kellett volna még váltani.
Végül is ezen az áron eltudom adni, max rámegyek egy Oledre, vagy vissza egy használt de még garis full hd-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Keresem: Fiio LT-TC4 kábel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest