- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flashget #93422 üzenetére
A felfogóképességről ( egy szó) inkább ne tarts kiselőadást, mert amit revansként felhoztál, az mind óvódás jellegű magyarázkodás! Egy normális érv nem volt benne.
Belementél megint egy olyan hülyeségbe amiről szó sem volt, és amihez, mint már többször is kiderült, vajmi kevés hozzáértésed van.
Igen, valóban a YT app az a probléma, amiről írtam, (most másba nem tudsz belekapaszkodni?) de csak ennyit tudsz felhozni és erről sem tudnál, ha nem véstem volna ide be, hogy ez a megoldás, de ismétlem, erről sem volt szó!
Tovább ne "okosíts" engem, mert nem megy ez neked!különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember
Van-e valaki itt a topikban, aki ebből arra következtet, hogy nem saját magáról van szó elsősorban, hanem más embereket nevez meg totális idiótáknak? Nyilván az én felfogásom gáz, ha ennyire elértettem ezt az egyértelmű célzást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest