- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ki tud működő samsung online widgets progit amivel lehet újabbakat is letölteni mert amik vannak vagy be sem hozza a letöltő részt vagy kiírja, hogy invalid device (B7300-as widget kezelője pl).
És olyan kellene ami 3 kezdőképernyőt tud kezelni mert ennek az eredetije csak 1-et tud és az sem tölt már le új progikat.
Ötlet?
-
_seth_
veterán
Na igen, + lehetett az gyári hibás is, nem csak megy vagy nem megy állapotok vannak, sérült, repedt külső burkolata lehetett, lehet volt egy kis kontakt hiba is de még áthúzott a vezeték ami ugye elég apróka de működött és egyszer csak feladta a harcot. Ezt nem lehet tudni de ha kívülről nincs baja belül meg hulla akkor kötelesek szerintem kicserélni/javítani.
Na de a fogyvédelem sem túl hatásos és hazánkban nem a vásárlót védik sehol sem hanem a gyártót/munkaadót/szervizt...
-
_seth_
veterán
Kicsit upgradeltem a telóm minden téren:
Vodás szoft ugye már rég nincs rajta helyette Anzo 6.5 Hun verzió de abból is a clean + samu progik minden B7300 és omnia lite kinézetű.
A gyári rendkívül szegényes tartozéklistát is már-már elfogadható szintre emeltem:
Ami volt: ceruza, töltő, sztereó fülhallgató... mivel használtan került hozzám a teló a burkolata már karcos volt és repedt néhol.
Ami most van:
-Zsír új eredeti burkolat és cserélt digitizer rajta pedig fullos vastag és tükör hatású fólia de olyan mintha gyári előlapja lenne.
-TV kábel
-utángyártott ceruza van pluszba de annak a minősége nem a legjobb de ajándékba volt
-bőrtok, egyszerű amibe csak bele kell csúsztatni
-bőrtok ami pdakhoz szokott lenni és le kell hajtani az előlapját
-autós tartó
-autós töltő
-fekete szilikon tok
-+ egy samu akku hozzáAmi még kell: egy új eredeti ceruza és akkor teljesen olyan lesz mint egy eredeti és a vicc, hogy így lesz kb annyiba mintha egy drágábbat vettem volna az apróról csak ez ha megfogom zsír új és minden van hozzá ami csak kellhet
Navi az igo8.3 nekem is és megy hibátlanul, trafi, poi, dem, buliding, full eu és viszi gond nélkül, tmc-t tudna ugyan de ott van az 5" gps tmc-vel az autóban beépítve így nagyon nem használom a gps részét de kipróbáltam, hogy ment egyszerre a kettő és ugyanazt mutatta minden téren
Autó hifire (sony xplod bluetoothos) is gond nélkül csatlakozik és számot is lehet léptetni a telefonon akár a hifi szabályzójával is és persze működik a telefonálás is de akár a gps-re is tud kapcsolódni és azon keresztül is lehet telefonálni és még a telefonkönyvet is kezeli.
TV-re kötve BD rip filmet játszva az omnián a tv képe van olyan mint a sima tv adás.
Szóval eddig bevált
-
_seth_
veterán
válasz
mviktor #16471 üzenetére
6.1.4, nekem magyar 100%-ban a 6.1 magyarítással.
Igaz most Main menu van meg send text message de csak mert hülye módon a magyarítást lakaptam mondván úgysem kell az az Inwrite izé.... és hiába teszem vissza nem akar felmenni teljesen de a frissen felrakott romra felmegy. + van már sunnysoft magyarítás 6.5-re is.
-
_seth_
veterán
i900 romovics féle régebbi 6.1.4 egérkurzoros változat (all tehát phone rész is) olyat csinál, hogy kapok egy smst, rákattintok mind1, hogy hol és behozza a válasz ablakot de anélkül, hogy megnyitná vagy valahol kiírná az sms tartalmát még csak olvasottnak sem jelöli meg, rákattintok és egyből a kurzor villog és üres az a teljes képernyő, hogy válaszoljak, valakinek nincs ötlete, hogy mi lehet a megoldál? Erre vonatkozó beállítást nem találtam sehol sem
Előre is köszi!
-
_seth_
veterán
Volt olyan nevű file is de van most vagy 10 rom a gépen végül a Final Hun ment fel és GP nélkül csak gép is van vistás
-
_seth_
veterán
Akkor indulásnak így jó lenne:
Szerviz rom: DXHK3
Win 6.5: 28205_HUN_I908.exe (Anzo)
És mindezt felteszem a GP-vel Xp alól, samsung suite fent, samsung updater fent, modem driver telepítése jön, gp letöltve, a fent említett két fájl szintén letöltve de még kicsit utánaolvasok
-
_seth_
veterán
Olvasok én, anzoromáriuma sem ismeretlen már de olvastam még, hogy akad benne 1-2 hiba így még lehet várok egy következő változatodra. Szeretem a legújabbat felrakni azzal a feltétellel, hogy menjen minden rajta és utána nyugodtan "belakhassam" sok frissítés nélkül
Neked a 6.5-ben van olyan ismert hiba ami miatt valamilyen program egyáltalán nem fut? vagy valami egyáltalán nem érhető el? + Mikorra tervezel egy újabb 6.5-ös windowst az omniára?
Ha nem olyan soká kijön egy újabb akkor inkább várok még egy kicsit vele
A mostani sem rossz a gyári 6.1 talán ami rajta van de jobb lenne a legújabb rá.
-
_seth_
veterán
Melyik a legjobb i900 szoftver jelenleg? Ami magyar és bugmentes, akár 6.1 vagy ha valaki az anzo féle 6.5 magyarnál tud jobbat az is jöhet de ha inkább 6.1 a nyerő akkor az érdekelne, stabil, gyors és hibátlan kell!
-
_seth_
veterán
Most már nekem is van Omniám
-
_seth_
veterán
USB kábelről töltődik a telefon?
-
_seth_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest