Aktív témák
-
korpicschess
veterán
-
Iomega
addikt
HÚú, ez nagyon kemény.
És ha mondjuk ez be is következne, aki vett olyan telefont, ami ebbe a szórásba beleesik, attól még a termék támogatás az él tovább gondolom, vagy? Nem tudom, hogy egy ilyen szabású genyaságnál, ezt mennyire érinti.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
-
muveszur
addikt
-
joey04
titán
a válaszokból következtetve pont annyi, mint a válaszolóknak. pedig van itt apuka is...
5679: 2 dolog miatt: 1.: engem érdeklő téma van, amivel vagy egyetértek vagy nem, de kommentem van hozzá. 2.: sajnos sokszor olyan irányba megy a társalgás, ami rám nézve sértő, ezt meg mondtam, hogy nem hagyom.
jó, hogy nem 600 topikban kér helpet...
[ Szerkesztve ]
-
-
[DE2JAY]
senior tag
Most várom hogy reagáljon, de amennyire szvsz. egoista, és csúnyábbat nem akarok írni, Ő csak Write módban műxik. De ha nem reagál elküldöm neki PMben is!
Google: gingerbread wallpalers?
sagit: én is teszt módba raktam a MIUIt. Elsőre annyiból tetszik, hogy tök kézre áll minden benne.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Oppenheimer
nagyúr
Nézz csak be az On topikba
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
Én nem kekeckednék a helyetekben, épp itthon bicepszezek a félelmetes súlyzóimmal
-
Everman
addikt
"Amúgy az ilyen dolgok, hogy battery monitor widget, vagy akár a százalékos akku kijelzés is okozhat ilyen szintű esést. Egy sima rendszeren nem történnek ilyenek"
Persze, hisz a sima rendszeren nincs pontos kijelzés, 92%-nál még full töltöttségnek mutatja
Ha nem használsz %-os kijelzést, vagy monitor programot, akkor soha nem is fogsz erről tudni, max arról, hogy aznap valamiért hamarabb kér enni a jószág.
-
Oppenheimer
nagyúr
Azért mert még jön hivatalosan a cucc és CM amúgy is a HTC-t preferálja leginkább, vagy legalábbis a Qualcomm SoCos telókat. Én nem konkrétan a CM-re gondoltam, lehetnek mások is akik portolják. Meg szerintem a CM hozzá se nyúlt az NS firmwarejéhez, hanem az alapokról építi.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
EZAZ! Van még fél évünk az SGS-el, tehát megkapja a GB-t...
Android 3.1 rolling out to Verizon XOOM today <- durva mi?!
ICS csak Q4-ben jön. Szopás
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
"Ipadet elég nehéz 1 kézzel tartani, szóval buszon pl nem nagyon játszik "
Az ilyen megjegyzéseken mindig mosolygok. Buszon pl. egy notebook használhatatlan, mert nem tudod rendesen kinyitni, míg egy tablet kényelmesen elfér, tartani meg pont úgy tartja az ember, mint egy könyvet, annak meg pár ezer év alatt nem volt gond a tartásával.
"Köszi a gyors videót! SGSről töltötted fel?"
Igen, akad is néhány helyen
"Ha úgyis otthon használod, a laptop nem lenne jobb?"
Nem, kényelmetlenebb. Már írtam, hogy előtte azt használtam ilyen célra és kényelmetlen volt. Zajos, melegszik és kevés az üzemideje, no meg sokkal gyengébb a kijelző minősége.
"Szerintem chatelni virtuális billentyűzeten elég sz@r "
Elég gyorsan tudok írni az iPad billentyűzetével, talán még gyorsabban is mint a Wind gagyi fizikai billentyűzetén.
" majd ha meg tudok csinálni rajtuk bármit, amit a gépen, na akkor azonnal veszek 1-et!"
Akkor nem fogsz a két eszköz teljesen más felhasználási területre való, max. valami hibrid cuccal, aminek a rendszere is változik a kijelző elfordításával, de még ekkor is nagyobb és kényelmetlenebb lenne.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Futás, futópályák
- További aktív témák...