- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
muveszur
addikt
-
joey04
titán
a válaszokból következtetve pont annyi, mint a válaszolóknak. pedig van itt apuka is...
5679: 2 dolog miatt: 1.: engem érdeklő téma van, amivel vagy egyetértek vagy nem, de kommentem van hozzá. 2.: sajnos sokszor olyan irányba megy a társalgás, ami rám nézve sértő, ezt meg mondtam, hogy nem hagyom.
jó, hogy nem 600 topikban kér helpet...
-
[DE2JAY]
senior tag
Most várom hogy reagáljon, de amennyire szvsz. egoista, és csúnyábbat nem akarok írni, Ő csak Write módban műxik. De ha nem reagál elküldöm neki PMben is!
Google: gingerbread wallpalers?
sagit: én is teszt módba raktam a MIUIt. Elsőre annyiból tetszik, hogy tök kézre áll minden benne.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nézz csak be az On topikba
-
Oppenheimer
nagyúr
Én nem kekeckednék a helyetekben, épp itthon bicepszezek a félelmetes súlyzóimmal
-
Everman
addikt
"Amúgy az ilyen dolgok, hogy battery monitor widget, vagy akár a százalékos akku kijelzés is okozhat ilyen szintű esést. Egy sima rendszeren nem történnek ilyenek"
Persze, hisz a sima rendszeren nincs pontos kijelzés, 92%-nál még full töltöttségnek mutatja
Ha nem használsz %-os kijelzést, vagy monitor programot, akkor soha nem is fogsz erről tudni, max arról, hogy aznap valamiért hamarabb kér enni a jószág.
-
Oppenheimer
nagyúr
Azért mert még jön hivatalosan a cucc és CM amúgy is a HTC-t preferálja leginkább, vagy legalábbis a Qualcomm SoCos telókat. Én nem konkrétan a CM-re gondoltam, lehetnek mások is akik portolják. Meg szerintem a CM hozzá se nyúlt az NS firmwarejéhez, hanem az alapokról építi.
-
Oppenheimer
nagyúr
EZAZ! Van még fél évünk az SGS-el, tehát megkapja a GB-t...
Android 3.1 rolling out to Verizon XOOM today <- durva mi?!
ICS csak Q4-ben jön. Szopás
-
Everman
addikt
"Ipadet elég nehéz 1 kézzel tartani, szóval buszon pl nem nagyon játszik "
Az ilyen megjegyzéseken mindig mosolygok. Buszon pl. egy notebook használhatatlan, mert nem tudod rendesen kinyitni, míg egy tablet kényelmesen elfér, tartani meg pont úgy tartja az ember, mint egy könyvet, annak meg pár ezer év alatt nem volt gond a tartásával.
"Köszi a gyors videót! SGSről töltötted fel?"
Igen, akad is néhány helyen
"Ha úgyis otthon használod, a laptop nem lenne jobb?"
Nem, kényelmetlenebb. Már írtam, hogy előtte azt használtam ilyen célra és kényelmetlen volt. Zajos, melegszik és kevés az üzemideje, no meg sokkal gyengébb a kijelző minősége.
"Szerintem chatelni virtuális billentyűzeten elég sz@r "
Elég gyorsan tudok írni az iPad billentyűzetével, talán még gyorsabban is mint a Wind gagyi fizikai billentyűzetén.
" majd ha meg tudok csinálni rajtuk bármit, amit a gépen, na akkor azonnal veszek 1-et!"
Akkor nem fogsz
a két eszköz teljesen más felhasználási területre való, max. valami hibrid cuccal, aminek a rendszere is változik a kijelző elfordításával, de még ekkor is nagyobb és kényelmetlenebb lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest