Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Engem jelenleg már kicsit zavar a "kis" felbontás, pl ha gépelnék valamit egy fórumba úgy, hogy elfordítom a telefont: ekkor a billentyűzeten kívül 1 sornyi szöveg látszik.
Btw félek attól, hogy az S4-ben a gyorsabb cpu és gpu csak arra lesz elég, hogy a nagyobb felbontás miatti nagyobb számítási igényt kielégítse, a nagyobb akksi meg arra kell, hogy a cpu és gpu nagyobb étvágyát kielégítse. De ne legyen igazam, és legyen az S4 gyorsabb a nagyobb felbontáson, mint az S2, és bírja is tovább, és akkor instant get (Főleg ha az S3-nál egy 10%-kal kisebb lenne.)
Dive ever, work never.
-
GazRic
senior tag
4.0.3-ra tettem fel ODINNAL.
WIPE
ODINnal fel
eddig minden rendben működik.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
laszlolczka
őstag
válasz edgelaszlo #7800 üzenetére
Ez Odinos.de van már CWM-es,is.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz edgelaszlo #7800 üzenetére
CWM-es. Mindjárt neki is látok.
Csak ilyenkor a szokásos full gyalulásomat csinálom. Adatok mentése, hard reset, majd CWM-ből feltolom. Jelenleg ICS-n vagyok
Az is megtörténhet h előtte lesz egy 3+1 fájlos JB Leak. De nem biztos MeglátomIf you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
hdekakas
senior tag
Szerintetek a magyar független mennyi idő mire kijön?
Néhány nap, vagy arra megint 2hónapot kell várni? -
Antares83
tag
Mobile Odinnal probálta már valaki felraki a leakra közvetlenül? Vagy én leszek az első?
Samsung Galaxy S 5 Mini
-
AlmaZoli
tag
Kungzi, ma van holnap
"Korán keltem, hol az arany?"
-
nfsu17
veterán
válasz #82577664 #7810 üzenetére
a kérdés jó, a válasz szerint az lesz, hogy nem oldotta meg.
lévén, hogy tegnap pont volt SoD-om, én is szeretettel várom a JéBé-t.Ennyi arról, hogy a lengyelek kapják meg először. Mert úgy volt, nem? Lényegtelen ilyen szempontból, de ugye az a biztos, ami a kezedben van.
[ Szerkesztve ]
-
Senser87
tag
Kijött a legújabb hivatalos 4.0.4
http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=10888
Mit nekünk JB!! Ha lehet ICSünk is!
[ Szerkesztve ]
SAM GS23U
-
kano
nagyúr
válasz Senser87 #7814 üzenetére
Bad gateway....
Sokan keresik.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kecsetihunor
aktív tag
Szerintetek ha 4.0.3 alatt csinálok egy full full hard resetet és onnan tolom fel CWM-ből a JB-t jó lesz? És majd ott is egy hard reset (brick bug mentes)
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Antares83
tag
válasz laszlolczka #7813 üzenetére
Köszi. Mindjárt én is felrakom, csak töltödne már fel az akku!
Samsung Galaxy S 5 Mini
-
kungzi
veterán
Na akkor mehet a 4.2.1-ért való sírás! Szerintem holnap reggel jön
-
edgelaszlo
senior tag
válasz kecsetihunor #7817 üzenetére
nem tudom másolni a letöltött ROM-ot a memória kártyára...WTF?!?!
#7821 sztem simán
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
kecsetihunor
aktív tag
Na mit szóltok? XWLPG alól mehet fel a CWM-es JB?
(#7822) BloodRay
CWM-es, és no wipe
[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
BloodRay
veterán
-
zoleeno1
veterán
Na veeeeegreeee! De azt nem hiszem el, hogy fent voltam tegnap hajnal 3-ig, es elfelejtettem rafrissiteni sammobile-ra Onnan tudtam meg az elobb, h kijott, h jott 2 pm: hogy tegyem fel tartalommal Ma meg kb este 9re erek haza... sebaj, addig majd megirjatok a tapasztalatokat
lock screen buggal mi a helyzet?
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
busman
veterán
Nah úgy néz ki mobile odinnal felment...nem értem.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
nagyúr
-
kecsetihunor
aktív tag
ICS alól felment simán
-
edgelaszlo
senior tag
nekem főzött JB-re...(statusbar más színű, de tré.... )
-
SsPL711
őstag
Én vájp nélkül tettem fel német 4.0.4-re.
Eddig nekem is jó, talán valóban javult az akkuhasználat.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Arcanis
aktív tag
Az új JB-n lehet már egy ujjal nyitni/csukni az értesítéseket? (leakből ki lett véve...)
Illetve a redőny lehúzása után az óra és dátum kattintható (mint aosp vagy cm-en) vagy nem?Egyébként nagyon sajnálom, hogy a kedves samu ICS óta nem képes újraírni az appjait és még mindig nincs a fülekből álló appokban (pl. óra, zenelejátszó) jobbra balra lapozás funkció... contacts és phone appról nem is beszélve (szerintem kicsit elavult és gagyi ez a hívás/üzenet csúszka, és ugye emiatt nem lehet oldalra lapozni a füleken - foglalt a gesture)
-
Muffi
aktív tag
Remelem gyorsan kijon ebbol egy stabil Miui fozelek!!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
khorvat
senior tag
GT-I9100 Spain 2013 January Android 4.1.2 I9100XWLS8 I9100FOPLS3 Download Unlock Info
Ez milyen stádiumban van? Mondhatni ez a végleges?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Arcanis #7830 üzenetére
Na igen. Ráadásul nagyon idegesítő, hogy dátumonként tagolja és kontaktonként. Így XY-nak menő hívásokat tegnap és ma külön teszi, illetve az XY-tól bejövő hívásokat is.
Ezzel a 4 hívással már tele is van a hívási napló.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
Má bajom van ezzel az LS8-al, vagy csak én nem értek hozzá: hogy lehet sima 1 képernyős hátteret beállítani?
Ezt a rácsosmintát húzza rá kijelölésnél, amitől nem lehet pl.a natív felbontású képeket teljes egészében kijelölni -
edgelaszlo
senior tag
válasz kecsetihunor #7827 üzenetére
ez most ugyan az (már amit korábban linkeltél) mint a hivatalos JB, csak már vki rootolta?
-
BloodRay
veterán
válasz kecsetihunor #7821 üzenetére
De nem is szabad wipe-olni, vagy nem kell?
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kano
nagyúr
válasz #20844032 #7839 üzenetére
Ez már a Leak-ben is így volt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Muffi
aktív tag
heh? az utolsó MIui-k amik még ICS-re vannak abból egyet nem tudok mondani ami stabil lenne! Egy van amit Weeman és Vagyula is ajánlott, aszem a 10.-valahányas az még jó de a következő verziók egy rakás kaki!
Ezért remélem h majd most vmi jó főzetet csinálnak belőle!Más:
Szóval ha most Leak Jb van a telomon arra wipe nélkül mehet fel ez a végleges verza? Semmilyen wipe-ot nem kell tolni?
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
busman
veterán
válasz knyitogato #7801 üzenetére
Mobil odinnal a leak-re felment...thx
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
nfsu17
veterán
Nekem még nincs fent a cucc, de érdekelne, hogy a redőny lehúzásakor, ugye ott van a fényerő állítás csúszka. Azt ki lehet onnan venni, hogy ne is lássam?
-
nagyúr
-
Tbs82
tag
Én most raktam fel, nekem sajna csak másodjára sikerült.
Szerintem leakre felmehet. De szerintem wipe ajánlott.Én Lite 4.1.2 Romról próbáltam wipe nélkül és infinity /végtelen/ boot képernyő lett a vége.
Majd utána Recoreybe wipe 3/3 -->Odinról ICS 4.0.3 --> wipe----> Odinról Jelly 4.1.2 így nekem sikerült.
Bár állítólag nem árt előtte kinullázni a rom számlálót /pl triangle away-el/
Na meg ha Odinnal csinálod Kiest lődd le a háttérbe nehogy bekavarjon.[ Szerkesztve ]
-
Depyangel
tag
válasz bulikavagyok #7847 üzenetére
Szerkeszteni nem lehet, hogy milyen gombok legyenek ott?
-
TheBomberman
tag
KIES-el fel lehet majd pattintani Leakre, vagy kell előtte egy gyári visszaállítás?
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest