Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depyangel
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha hülyeségeket kérdezek de segítségre lenne szükségem.
Ha valahogy fel rakom a telefonomra a Leak-elt 4.1.2-t(bár még ezzel kapcsolatban sincs tapasztalatom) akkor nem vész el a hálózatfüggetlensége? Pontosan nem tudom ez hogyan működik. Másik kérdés, ha én fel rakom a Leak-elt verziót és netán megjön a hivatalos frissítés akkor kapok arról értesítést és le tudom KIES-el frissíteni a normál verzióra? (mert úgy olvastam ez a Leak csak egy beta/teszt verzió még)Elég kezdő vagyok ebben a témában.
-
Depyangel
tag
válasz Asmodeus01 #7089 üzenetére
Így igaz, nem a függetlenítésről szól az irományom. Én (ha minden igaz) gyárilag függetlenként vettem, boltban.
-
Depyangel
tag
válasz vrgkrisztian #7099 üzenetére
Erről jut eszembe, nem tudja valaki, hogy miért van az amikor ki akarok lépni egy alkalmazásból és csak egyszer (!!) nyomom meg a középső gombot akkor is bejön a Voice Talk? Haveromnak meg random feldobálja pedig hozzá se nyúl a telefonhoz.. Ötletek?
-
Depyangel
tag
válasz vrgkrisztian #7107 üzenetére
Így már minden világos, legalábbis a haverom esete mert tölteni sem akarja neki csak több próbálkozás után és akkor is elég sűrűn ki írja neki, hogy túlfeszültség miatt nem tölti. Az én problémám meg megpróbálom amit írtál lentebb, szervizelni még nem igen szeretném Köszönöm a segítséged!
-
Depyangel
tag
válasz vrgkrisztian #7112 üzenetére
2014 közepéig van a meghosszabbított garanciám, szóval addig még rá érek.. Csak ha már nagyon idegesít vagy ahogy Te is mondtad, más baja is lesz akkor, mert most még csak a home gomb vacakol Köszönöm még egyszer a segítséged
Szerk.: De ha most letörlöm, akkor nem tudom mutatni a szervízesnek, hogy ezt csinálja
[ Szerkesztve ]
-
Depyangel
tag
válasz bulikavagyok #7847 üzenetére
Szerkeszteni nem lehet, hogy milyen gombok legyenek ott?
-
Depyangel
tag
http://www.sammobile.com/2013/02/01/samsung-ukraine-to-update-the-galaxy-s-ii-and-note-in-march-galaxy-ace-2-in-april/
Nem tudom volt-e már, de ezek szerint mi mikor fogjuk megkapni? Nyáron?
-
Depyangel
tag
Nagy segítség után végül én is fel raktam a JB-t Valaki meg tudja mondani, hogy milyen kombinációval lehet screenshot-ot csinálni? Ami eddig volt (hangerő le + kikapcsoló gomb) nem megy. Valakinek valami ötlet, hogy a galéria miért nem akarja megnyitni a videó fájlt amit épp az imént csináltam a kamerával? Videólejátszóból meg tudom nyitni de galéria totál belefagy.
-
Depyangel
tag
válasz Weeman1 #9594 üzenetére
Hát ezt nem hiszem el Próbálnám másolni erre másolás negyedénél bezáródik a másoló ablak csak úgy minden hibaüzenet nélkül. Sajnos nem tudom máshogy felcsatlakoztatni az SD kártyát gépre csak a telefonommal Így most nem tudom, hogy a telefon nem akarja beolvasni vagy az SD kártyával történt valami Remélem, hogy nem mert elég fontos képek vannak rajta :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest