Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
ti milyen fóliát használtok? simát vagy matt-ot?
vettem 2db mattot, de mind2 felrakását elb*sztam, így megnéztem két gsm boltba a közelünkbe, hátha felrakják, ha ott veszek, de csak sima volt mind2 helyen.(#5450) nfsu17
én dec. 29-én vettem függetlent és még nem tapasztaltam SoD-ot[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
A brick-bug csak a 4.0.4 alatt van, amit éppen ezért ki sem adtak hivatalosan Magyarországon. E miatt biztos nem fognak kapkodni. Szóval ha betartod a garanciális feltételeket, a frissítésre vonatkozóan (amit persze hülye lenne mindenki ), akkor elviekben nem lehetne 4.0.4 a telefonodon, nem találkozhatsz a brickbuggal, nem lesz tégla a telefonodból
szerk: megelőzött a piszok róka
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
porse
őstag
Kellett nekem elszólni magam... wheres my perry alatt lefagyott a g*ci ..
(#5448) tataboy
Odinnal igen, és törlődik minden.
(#5451) vegytek
Nekem egyszer volt matt fólia még sgs en, kb 3 napig bírtam annyira torzított a színeken meg szivárvány volt a kép tőle, de tetszett h nem tükröződik. Ezen egy 200 forintos teljesít..
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
nfsu17
veterán
válasz Sanyi.mTs #5451 üzenetére
semmilyet.
egyszer volt rajt valami gagyi, 10 perc után letéptem. ha lehetne boltban venni drága steinheilt, megfizetném ott, de netről nem rendelek. 2 év alatt úgyis beég a kijelző, a vége előtt szépen majd kicserélik. aztán majd akkor teszek rá fóliát (vagy nem), így aki megveszi, kap egy új kijelzős telót.én dec. 29-én vettem függetlent és még nem tapasztaltam SoD-ot
az egyhetes teló.
nálam 3 hónap után jött az első. vagy 2. nem tom. de az első hónapban nem volt semmi gáz, az tuti.
nem azt mondtam, hogy minden új teló sod-ol, csak meglepően sokan panaszkodtak, így valószínű előfordulhat a piacon valami olyan széria, ami hajlamos erre. de pont ellenkezőleg egy 1 éve polcon álló telót ha megveszel, az meg régebbi széria lesz. ami meg nem sod-ol. talán.[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz zoleeno1 #5452 üzenetére
Az én telefonomon csak a külföldi vásárlás miatt van 4.0.4!
Más:
Lassan egy hete csináltam egy kódos hard resetet a SoD miatt(akkor még nem tudtam a brick bugról) és megúsztam a teló téglává változását. Itt azt olvastam hogy 90% az esély hogy tégla lesz és hogy pár nap múlva is jelentkezhet. Ha eddig nem jelentkezett akkor ez azt jelenti hogy az én telómba nem került hibás alkatrész ami miatt téglázódhatnatna? Vagy csak szerencsém lehetett és legközelebb még mindig fenn állhat a tégla veszély?Bocs a hülye kérdésért, de nem szeretném ezért az egy brickbug ellenőrző alkalmazás miatt rootolni a telefonom. Főleg hogy esélyes hogy a még mindig sűrűn előforduló SoD jelenség miatt lehet hogy majd garanciáztatnom kell, ha a jb frissítés nem oldja meg ezt a problémát. Még elég kezdő vagyok és nem bízom magamban, hogy olyan szinten el tudnám tüntetni a rootolás nyomát hogy a szervízben ne dobják vissza a telóm otthoni buherálás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Vagy csak szerencséd volt, vagy biztonságos chip van a telódban. Ezzel a playes programmal könnyen ellenőrízhető: eMMC Brickbug Check - ha azt írja, hogy: "No, sane chip", az azt jelenti, hogy biztonságos a chiped.
Ja és a brick bug nem olyan, hogy majd vagy előjön, vagy nem. Azt rögtön észre veszed, mert féltéglát csinál a telefonodból, also használhatatlan papírnehezék lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz zoleeno1 #5459 üzenetére
Ez a progi rootot igényel és nem szeretném rootolni a telóm a már előzőleg leírtak miatt!
Az álltalam linkelt cikkben (az update1 résznél és annak is az utolsó mondata) az áll hogy elvileg még napok múlva is jelentkezhet a brickbug, akkor ez nem is igaz?[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz zoleeno1 #5459 üzenetére
szerk: ja most látom, hogy nem akarsz rootolni, Azért próbáld már ki, telepítsd, mert úgy emlékszem, hogy csak a memtesthez kell a root, a chip ellenőrzéséhez nem. Lehet rosszul emlékszem (meg kb 10 percig ha rootolatlan volt a telóm ), akkor majd törlöd. Viszont más módról nem tudok, amivel ki lehetne deríteni...
(#5460): Próbáltad, a chip ellenőrzéshez is kéri a rootot? Nekem ez új, hogy több nap után is elő jöhet, de ezt írják, akkor biztos úgy van
[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
en tavaly nyaron vettem, es nekem is SoD-ol .... bar csak most kezdte el nemreg... es nem gyakori, de hetente azert megtortenik
-
zoleeno1
veterán
Na, akkor jól emlékeztem. Ha hibás, akkor ezt írja: "Yes, insane chip"
(#5462) vrgkrisztian: Nem telepítettél közel egy időben valami új alkalmazást? Esetleg új rom/kernel? Mert ennyi idő után szerintem nálad szoftveres gond lesz...
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Valaki árulja már el pls, hogy minek a rövidítése a SoD! köszi
-
zoleeno1
veterán
válasz ravensky13 #5468 üzenetére
Mégcsak a keresőt sem kellett volna használnod, mert elég sokat volt ma megint téma, az utolsó 30-40 hsz-ben biztosan benne van. Egyébként Sleep Of Death.
-
Weeman1
veterán
-
tisvol
aktív tag
Morgen!
Használ valamelyikőtők valamilyen VoIP klienst a telefonján? A cégnél most történik az átállás, és szükségem lesz egy ilyen progira. Mennyire használható a beépített? Vagy mindenképpen érdemes valamilyen külső programmal próbálkozni? Fontos lenne, hogy kezelje a telefon névjegyzékét. Minden infot, tapasztalatot szívesen veszek.Üdv:T.
-
kano
nagyúr
Nem értem, hogy miért csinálta ezt. Csináltam egy Wipe Dalvik C.-t és most jónak néz ki.
Ja, és HOL VAN A JB? Nem ma reggel kellett volna megérkeznie?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
XP NINJA
őstag
Hello. Egy olyan gondom lenne hogy a telefonom neha csak ugygondolja hogy toltes modba kapcsol. Azthiszi hogy toltom. Olyat is csinal hogy a zsebemben csipog masodpercenkent hogy csatlakoztatva levalasztva csatlakoztatva .....
Mi lehet a hiba? Masik akksival is ez van. Alaplap vagy csatlakozo?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: JB alatt ha bekapcsolva hagyom a wifit, akkor az nóóórmális dolog, hogy egy éjszaka alatt képes kb 40%-ot is merülni úgy hogy hozzá sem nyúlok?!
Mobilnet alatt is így merül??? -
GazRic
senior tag
Tudna valaki linkelni egy régi 2.3.6 független gyári romot?
Vissza szeretnék állni ICS-re a nagy JB frissités elött. Most LP7van de kies nem ismeri fel a telót, remélem ha 2.3.6ra visszaálok wipeolok helyreáll a rend,Köszönöm!
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
-
killerjohn
addikt
Ezúton is köszi mindenkinek hogy ajánlotta fagyalllo fórumtársunkat az elázott S2 ügyében, zseniális munkát végzett, a telefon ismét él és virul, minden működik a tisztítás után! Ha még sok-sok ilyen korrekt ember lenne, egész élhető lenne az az ország
-
tresh
veterán
válasz killerjohn #5489 üzenetére
Nekem is javítót anno szifont ügyes és korrekt
-
-
Tbs82
tag
Futtattam én is ezt az emmc teszt progit. Result : Yes, Insane Chip.
Na most ha nekem most főzött Cm 10.1 van rajta, és arról telepítek mondjuk egy JB leaket vagy bármi mást... akkor nem kell paráznom ugye? Itt a veszély csak a 4.0.4 gyári romról való újabb rom telepítésénél van ? -
maggi1886076
addikt
Igen, csak a gyári kernelnél áll fent ez a hiba!
istvan47: talán azért, mert másnak jobban megfelel, ha csak akkor szinkronizál, ha ébren a teló, ezáltal tovább bírja.nincs mindenki a töltőhöz kötve!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kungzi
veterán
válasz maggi1886076 #5494 üzenetére
Nekem minden este tolton van. Azert van kikapcsolva az ertesites, hogy ne csipogjon nekem ejszaka.
-
istvan47
senior tag
válasz maggi1886076 #5494 üzenetére
Nekem most néztem 2 nap 9 órája megy és most vagyok 55%és megy a wifi egész nap,
Ha meg megfelel az hogy csak néha szinkronizálsz ,akkor is merül akkor más lehet az oka
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
-
DBC
tag
Sziasztok!
Hogy lehet elérni XXLSJ leak+philz kernelnél hogy mass storage módban ismerje fel a PC a telefont?
köszi -
nfsu17
veterán
válasz istvan47 #5496 üzenetére
"2 nap 9 órája megy és most vagyok 55%"
Ez 57 óra. 45% fogyott. Azaz kevesebb mint 1% óránként. Ebben ha több mint 30 perc kijelzőidő van és tényleg mindig megy a wifi, akkor az nagyon dícséretes. És nem 2000-es az akku.
Nekem ICS van, bár nekem sem folyamatos a wifi, de én is olyan 1-2%-ot mértem még régebben óránként.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest