Hirdetés
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Le vagyok halva az LPM fogyasztásától. A mai nap termése, gyakorlatilag majd 3 óra kijelzővel, ami 99%-ban teljes értékű böngészővel zajlott tartok 50% akksinál. Mellette volt sok fotózás, kicsi GPS, tella. És ez alap gyári akksival. Vagyis lazán a 6 óra kijelzőt net mellett meglehet csinálni alap akksival, ami eddig csak az opera mini kiváltsága volt. Nemtudom azzal mit lehetne akkor villantani?
-
DarkByte
addikt
CM10-ben egyáltalán aktív a Project Butter az SGS2 esetében? Nekem úgy tűnik nem az. Ez magyarázná hogy miért nincs az egyébként listában szereplő render bug a home screen scrollozásnál. Gondolom letiltották az új HW composer-t vagy mit.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
MX Player nem megy Android 4.1.1-en?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tucsok.
senior tag
Wiui 2.6.29 re rá lehet tenni Siyah kernelt?
"So say we all"
-
vinikorn
aktív tag
Van egy problémám. Ha a Skype-ot elindítom teleszemeteli a névegytárat a skype címekkel. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
horseface77
tag
Jó hír! Még ma lehet,hogy nyomhatjuk az új VK-t! [link]
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
kaisers
aktív tag
válasz horseface77 #33208 üzenetére
Akkor hajrà!
-
Sanci789
aktív tag
[ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPO-V5.2-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]
Ez nagyon beteg cuccnak tűnik
-
Pszihonaranc
senior tag
Halihó
Valakinek nincs egy tippje, hogy hogy tudnám visszatenni a samsung appsot? (TB-vel töröltem annak idején, és nem csináltam róla mentést)
Köszi -
horseface77
tag
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz horseface77 #33223 üzenetére
köszönöm szépen a gyors segítséget
-
rauley
tag
Próbaképp feltettem az új VK romot,hát ez valami brutál,MARAD!
VK kurva nagyot alkotott. A testreszabhatósága remek,mintha egy CM rom lenne,de nem az. A smoothság néha már sok is,olyan gyorsan nyilnak meg ablakok,és olyan szinten gyor az animálás,hogy eszméletlen. Ha a fogyasztása is azt hozza,mint az LQ5,LPM,és a gyári LPO,akkor ez a rom nagyon jól sikerült.
És új kedvencem lesz RR helyett,már csak a fogyasztás miatt is.Pár negatívum is azért...:
A beállitásvarázsló egyből dobott egy fc-t,de aztán minden pöpecül ment végül,és azóta sincs egy fc sem! Az viszont fura,hogy ha írni akarnék valamit,akkor nem jön elő a szövegdoboz addig,amíg nem nyomok le valami betűt a billentyűzeten. De ezek nüansznyi dolgok,ez egy fasza rom! Tegyétek fel,megéri!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
korpicschess
veterán
válasz rauley #33225 üzenetére
Akkor holnap majd feldobom. Lehet, hogy az általa használt kernel dobbantott nagyot? Egyébként nekem a JB is tetszik, iszonyat jó sebességet produkál a kezdeti stádiumhoz képest.
szerk: Az ezt megelőző VK engem már eléggé idegesített (idegesít), voltak fura dolgai....
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Land
veterán
Engem is érdekel. Le is szedtem. Már csak Custom Recovery kell TugaPower alá...
SD kártya másolása jó sebességű? Némelyik főzött ROM-nál, Class 10-nél 1 Mb-tal másolok rá...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
No a TugaPower LPM Light végül így bírta:
13 %-on van, 2 és fél óra kijelző, folyamatos 3G, Gmail és időjárás szinkronizálás, fél óra net, 1.5 óra zene: 2 nap 20 óra készenléti idő Most már töltőre teszem.
És bocs a dupláért, de fekszem és nem írt senki a hsz-om után gyorsba
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
happy555
aktív tag
Itt van egy megválaszolatlan kérdésem.
Meg tudja valaki mondani nekem ?Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
maki12
senior tag
Nos,nekem az aláírásobban szereplõ rom a következõ féle képpen szerepelt:
Négy napja használom,az elsõ nap teszteltem,reggeltõl estig 100%-ròl 42%-ra merült,nagyon megvoltam vele elégedve.Aztán feltöltöttem,és elkezdtem szokásos módon használni, 2.5 nap után így fest a dolog:
-3ó 26p kijelzõ használat
-1.5 óra böngészés(Opera,Maxthon)
-Folyamatos szinkron 10 percenként.(3 e-mail fiók,facebook,tweeter,myspace,google account.)(Vagy 3G-n,vagy WIFI-n)
-kb. 2ó telefonálás
-20-30 perc játék.(Modern Combat 3-at kipróbáltam.)
-1.5 zene.És ezek ellenére,még 34% aku maradt.
GPS gyorsan talál jelet,igaz ez engem kevésbé érdekel,de vagytok egy páran a fórumban akit viszont igen,ezért ezt is kipróbáltam. Térerõt nem dobálta,stabilan tartotta kb. 80%-on.(Telenor)Ezek után bátran merem ajánlani mindenkinek!Nekem nagyon bevált,ez addig marad ameddig nem jön (nekem) megfelelõ CM 10
HTC U11 & Nikon D5300
-
Weeman1
veterán
Miui-t használók:
DO NOT WIPE YOUR SYSTEM. FLASH ON TOP OF 2.7.27. WIPE CACHE AND DALVIKXiaomi 11T Pro
-
zack
nagyúr
VK-t én is az egyik legjobbnak, ha nem a legjobb főzöttnek tartom. Talán elsők között voltam akik feltolták az 5.0 verziót, és nagyon kellemesen csalódtam.
Minőségi cucc, és nem 1-1 verzió, hanem amit kiad a keze közül az tényleg jó is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Volt aki Goatrip LPO-ról frissített VK 5.2-re (full CWM wipe)?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rauley
tag
A fentebb vázolt VK hibához egy friss infó:
Szöveg beírásnál nem jön fel egyből a szövegdoboz,csak ha megnyomok egy betűt,ezzel még nincs is igazán baj,megszokható.
Viszont ha számokat kéne beírni,és a számokat tartalmazó billentyűzet ugrik fel,akkor nincs szövegdoboz,csak vakon lehet beírni a számokat!!!Esetleg valaki megnézhetné,hogy nála is ilyen-e...
Mert ez viszont zavaró hiba,jó lenne erre valami javítás.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Steven
addikt
Az mér van nálam, hogy rá dugom töltőre és világít a kijelző nem hagyja abba csak , ha lezárom a kijelzőt én fizikailag.... aztán ha feltöltött 100% ra akkor is ezt csinálja , azaz nem kapcsolja ki a kijelzőt... Progi lehet ludas vagy rom szarakszik... cseréltem 4.0.4 et most a legújabb nordic van fent és ezzel is ezt csinálja...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
HUTCHDB
nagyúr
tedd fel ezt a MIUI-t, aztan meglatod, hogy milyen volt addig az sgs2-on, mig nem jott ez az ics orulet.
olyan gyors es sima mukodesu, hogy nem fogod elhinni, hogy ugyanaz a telefon van a kezedben.
termeszetesen a miui launchert ajanlom hozza, nem az sp-t, valamint a bln-t is tamogato siyah 2.6.13-as kernelt.
ja es gb. romrol van szo!!!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pzstm
titán
válasz Sanci789 #33215 üzenetére
Ez eleg durvanak hangzik. Siman rarakhatom stock deodexed lpm-re majd full wipeot tolok neki az megfelel? Vagy mar install elott full wipe?(siyah kernelem van) eleg sok finomsag van benne, persze ha talalnatok valami komolyabb hibat szoljatok)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vagyula
senior tag
válasz Weeman1 #33235 üzenetére
Nos Nos a multi miuikhoz csak langpack készül ezután.Viszont így hamar kedvemet szegi,ha jópár alkalmazás angol marad,nem ezért küszködök vele.Értheetln módon a tegnapiban má az mms apk is angol,valamint a backup,camera,compass,xiaomiserviceframework es a kimaradt angol szövegek javításai is.
A rom nálam továbbra is iszonyat merül.miui.hu
-
72mviktor
senior tag
Az elképzelés nálam is az volt, hogy megvárom a holnapot tapasztalat céljából,de félek nem fogom kibírni
Ha siyah-d van elvileg jó ahogy írtad,bár szerintem az új rommal nyomd a full wipe-ot,mert abban sm kernel van és az biztos brick mentes.Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
-
zack
nagyúr
Akkor a hiba nem egyedi. Várok még...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
72mviktor
senior tag
válasz horvathkrisz #33247 üzenetére
Másik billentyűzettel is próbáltátok? Vagy csak a gyárival?
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest