Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Arageus

tag

válasz Badboys #18414 üzenetére

Itt fórumon írtam a felrakás tapasztalatairól: [link]

De röviden: folyadékot kijelzőre rakod, majd rá az üveget, és utánna amíg uv lámpácskával nem világítod meg, majdhogynem szinte úszik az üveg magán a ragasztó foyladékon, így akkor még van lehetőség igazgatani.
    Nem a végtelenségig, mert ahogy mozgatod, úgy lassan de nyomja ki az üveg alól a ragasztót, de jópár mm-es tologatás-igazítás bőven belefér.

Én is úgy raktam fel hogyráraktam, majd bekapcsolt kijelző mellett igazítottam be. (hogy lássam hol vannak a szélek + könnyebb volt pont középre illeszteni így)
    Aztán mikor úgy láttam pöpec, 1-1 szélt meglámpázva megkötött annyira hogy már nem mozdult, újabb csekkolás hogy tutijó, és már ment is a hosszabb lámpázás hogy fix legyen.

Sajnos keret nélküliség hátránya hogy igazgatni kell + nagyon jól letakarni/leragasztani gombok/rések, mert amíg nem köt meg a ragasztó kb mint a víz :D
    Egy keveset sikerült a hangszoróra rálámpázni, de vékony fogpiszkáló + némi isopropyl segített a dolgon.
    A ragasztó nem kopp keményre köt, inkább ilyen gumiszerűre.

Amikor aktuális volt, néztem volna dome üveget, de 1: itthon alig pár (számomra) noname shop árúlta és őkis 15-20k ért az 1db os-t, vagy kintröl lett volna (amazon, ebay stb).
    így maradt az olcsóbb (normális árú) de picit macerásabb megoldás.

A linkelt "folyékony üveg": ez megy már vagy 20 éve, akkor se ért semmit, ma se. Elég sok cikk meg yt videó is volt már ezekröl, de kb elég józan paraszt ésszel belegondolni, vajon mitöl védhet meg egy folyékony bármi egy kemény felületet.. kb mint egy vízlepergető.
    De gondolom amíg találnak madarat aki megveszi...

Új hozzászólás Aktív témák