- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
JockeyEwing #19269 üzenetére
Hali. Regalaxy már nem él. A kijelző hivatalos szervizben, Octogonnál 125e Ft. 1 hónapja cseréltette a haverom.
-
gjoco1
addikt
válasz
JockeyEwing #19269 üzenetére
Szia !
Én Péteken szembesültem hasonlóval . Nem törés , de ezesetben teljesen mindegy .
Csak a lényeget mondom .
Kijelző + keret + a szokásos sallamg 120-135 k momdott a szervízes főnök nekem .
Én swm sokat alszom azóta . . . -
Badboys
őstag
válasz
JockeyEwing #18366 üzenetére
[link] Szerintem ettől olcsóbban nem hinném, hogy kapsz.
-
tylerddd
veterán
válasz
Szedtél már le UV-s üveget?! Nem kell parázni, azért mert folyadékkal ment fel, innentől kb. ugyanolyan, mint bármelyik másik üveg. Simán leszedegeted, pl. sarokban megkezdve szépen fel fog válni, egyben le fog jönni, semmi nyoma nem lesz a kijelzőn, bármivel letisztíthatod. Jeni pedig küldött linket. Ha az alkalmazásukból rendeled, akkor app15 kuponnal még lejön az árból, ca. 16 lesz.
-
jeni
félisten
válasz
Korábban volt keret tartó nélkül is de szerintem talán ez a legolcsóbb így is
-
-Maci-
addikt
válasz
JockeyEwing #10809 üzenetére
Érdekes, nekem https-sel is fel dobja. Mi lehet a gond?
-
kengyel
nagyúr
válasz
JockeyEwing #10806 üzenetére
Ezeket én is olvasom, de nekem nem dobálja. Egyszer elfogadtam, azóta nem kiabál.
-
szabeska
addikt
válasz
JockeyEwing #10806 üzenetére
Még egy ok, hogy ne olvasd...
-
válasz
JockeyEwing #7040 üzenetére
Van tapasztalatod Samsung szilikon tokkal?
Tapad a zsebhez, nehéz kivenni, rossz a tapintása, könnyen elszíneződik, viszonylag gyorsan szétbomlik. Szerintem nagyon rossz vétel, én pár nap után leszedtem a telefonról. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
JockeyEwing #7040 üzenetére
Nem hiszem hogy baja lenne vele, a dome glass sem ér teljesen végig az üvegen.
-
mgTerminator
veterán
válasz
JockeyEwing #5790 üzenetére
Hát én olyan messzire nem mentem el
a WhatsApp szar volt mondom jólvan hagyjuk inkább... Lehet később teszek vele egy próbát...
-
mgTerminator
veterán
válasz
JockeyEwing #5786 üzenetére
Ha ott bekapcsolod akkor mindenhol torzítva vesz fel, próbáltam WhatsAppon küldeni hangüzit de botrányos lett az eredmény, így töröltem a fenébe.
-
Taci
addikt
válasz
JockeyEwing #5025 üzenetére
Good Lock \ Life up \ MultiStar \ I love Samsung DeX \ High resolution for external display: BE
Elvileg.
-
Taci
addikt
válasz
JockeyEwing #4888 üzenetére
Itthonról nem tudok, Aliról viszont én ezt vettem:
[link] Innen a második: [kép]
1200 Ft, 2 hét alatt megérkezik.
Nekem ez tökéletesen bevált, annyira szorítom csak rá, amennyire muszáj, nem szedi szét a tokot, nem bántja a telefont.
Ehhez viszont ugye még kell a tripod is, de itt is van pár, illetve azt is találsz bőven Alin az igényeidnek megfelelően.
(Ajánlanék itthonról is, de ezeket is régen vettem, nem tudom, mi-merre ilyen téren.) -
Taci
addikt
válasz
JockeyEwing #4886 üzenetére
Olyanba ne rakd. Izomból kell kihúzni, aztán azzal az erővel szorítja is rá. Nagyon nem jó se toknak, se telefonnak. Olyat vegyél, amit csavarozva lehet szorítani/lazítani.
-
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing #4765 üzenetére
[Saját tapasztalat] Ezért ILO csc-t használok.
-
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing #3442 üzenetére
Kipróbáltam ezt is, sajnos nálam nem jött be. Továbbra sem működik.
-
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing #3442 üzenetére
Kipróbálom este mikor hazaérek
.
-
TODI1111
veterán
válasz
JockeyEwing #2727 üzenetére
Nálam is jelentkezik a probléma. Sem a tükrözés sem a vezeték nélküli DEX nem megy. Előtte S22 ultrával működött.
"Az eszközök ugyanazon a hálózaton vannak, a tv vezetékes lanon és wifin is fentvan. "
Ugyan ez nálam. Most arra kezdek gyanakodni, hogy lehet a frissítéssel rontottak el valamit. Abból gondolom, hogy az ADB Appcontrol programhoz sem tudok WiFi-n csatlakozni a laptopon, de kábellel tökéletesen működik. Egy fórumtárs aki viszont még nem frissített simán tudja használni WiFi-n is. -
atixc70
csendes tag
válasz
Szia, igen megy a 23ultra az lg c65 el gond nélkül eddig s23 plusz al használtam
-
*H*
aktív tag
válasz
Igen, smart view indítása után nem talál meg pl. egy 2021-es webOS OLED tv-t, ahol mellette egy S21+ tud hozzá csatlakozni. Pontosabban néha látja és működik is, de nagyon ritkán dobja fel az elérhető eszközök között. Viszont más tv-k megjelennek kereséskor és azok között is van webOS rendszerű a nevük alapján.
-
Abel
tag
válasz
Nekem sem megy webOS-en a tükrözés. Meg sem találja a telefon a TV-t. Ha valakinek sikerült megoldani szólhatna
-
spect80
senior tag
válasz
JockeyEwing #74 üzenetére
azért mert az Apple beláldozta valami mondvacsinált indokkal további hasznonszerzés céljából és a többi meg megy utána birka módjára, attól még igenis fájó lehet a hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged