- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
tylerddd #8700 üzenetére
Én nem akarom kétségbe vonni a kolléga képességeit de furcsa ez az anomália. Amúgy én is megdöntöttem erre arra mire lassan elterült magátol. Vagy annyi kráter lenne már a kijelzöjébe hogy azt töltötte ki? Csak nem. Vagy nem tudom. Igaz én akkor tettem rá amikor kicsomagoltam a telefont sima volt teljesen a kijelző lehet úgy könnyebben terül mint amikor karcos és megállítja ragasztót ha nem full sima. Mert nálam kb egy csepp se ment kárba jól ki van számolva gondolom higy mennyi az annyi. Persze körbe megtöröltem de minimális jött ki körbe kb semmi. De minden jó ha jó a vége a karcok eltüntek és most már védve van a drága kijelző.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest