Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunfiu12
csendes tag
Ma véletlen jobban meglenditettem a telefont a kezembe és erre megzörrent. Rázom: zörög a kamera. Gondolom az optikai képstabilizátor lehet, de normális, hogy olyan hangja van mint egy shakernek?
Más: Az AOD-ra senki nem tud megoldást, hogy ha zsebre teszem vagy lefordítom kikapcsoljon? Nem értem minek megy ilyenkor feleslegesen. Nekem a fényerő szabályzása is elég fura szinte alig lehet látni; még teljes sötétségben is gyenge.
-
S e t h
nagyúr
Beszéltetek pár napja egy kb másfél gigás frissítésről.
Ez mikor várható itthon, mert nálam még július 1. az utolsó frissítés időpontja. -
Zsoltg4s
tag
-
-
tylerddd
veterán
Ma néztem egy 2 hónapos Supersaf videót, amiben Marques Brownlee volt a meghívott vendég és 2023 5 legjobb telefonját nevezték meg. Supersaf az S23 Ultrát beletette az 5-be, MKBHD viszont "csak" a sima S23-at. A végén kidobták az asztalra a daily drivereiket. A házigazdánál volt egy S23U és az i14P Max. Marques egy Pixel 7 Pro-t és egy i14P-t használ. Ami érdekes volt viszont, hogy Brownlee az S23U-val szemben jobban szereti a Pixel szoftverét (ezért tért vissza rá android vonalon), de jobbnak tartja az S23U kameráját. Nem hergelni akarok, csak látható, hogy kinek mi. Neki azért elég sok lehetősége van ezeket tesztelgetni, rengeteg készülék megfordul a kezei között. Ő erre jutott, más meg másra.
-
tylerddd
veterán
válasz
Lacka89 #8868 üzenetére
Köszi! Ez jó! Egyébként hasonló "nyomkodd az app nevét" megoldás több is van. Pl. a Galériánál, igaz csak angolul, bekapcsolható így a Gallery Labs. Ott pl. beállítható a képek pdf-be való mentésének lehetősége, ami így a Létrehozás menübe kerül be. Ez amúgy kivitelezhető, ha nyomtatást kér az ember a képnél, ahol szintén van pdf-be mentés.
-
Sumptuous
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
Sumptuous #8844 üzenetére
Igen, itt egyértelmű de nekem 1 videon belül 2x is lassít és erre nem jövök rá, hogy egyrészt miért, másrészt nem tudom összegyúrni egybe a két lassítást.
Ha összehúzom a két sávot akkor is marad benne egy kis rész. Megy a lassítás mondjuk 20 másodpercig, utána fél másodperc normál sebesség és utána megint lassít. -
Omis
senior tag
én eddig csak Samsung telefonnál vettem ezt észre.
-
-
Omis
senior tag
agyrém amúgy néha úgy szól mint ha bilibe raktam volna,
(de yt zene rendesen tolja neki)
hát bocsi csak ennyi maniért már nem ezt várná az ember fia hogy így szóljon . -
Omis
senior tag
Hello mindenki valaki találkozott ezzel a jelenséggel már: csak messenger,facebook gmail nál van hogy csakis az alsó hangszórórbol jön az értesítési hang ,van erre valami megoldás?
Köszi.- -
válasz
kanál01 #8857 üzenetére
A Mimo az az app neve,Osmo Mobile 3 lesz az.
Ha sokat fotózól/videózol és szép stabil eredmény kell,akkor szerintem ajánlott a gimbal.
Mondjuk inkább videóhoz jó,fotónál ugyanúgy bemozdulhat kézben a készülék,sőt fotózásnál jobban is a gimbal súlya miatt.Szerintem fotózásnál nehezebb a gimbalt jól tartani,kézből jobb a telefonnal fotózni,de egy állvány lenne az igazi.Ha nem értesz a Pro Fotó/Video részhez,akkor szerintem maradj az automata módnál.Nem 20.-án élesben kellene elkezdeni tanulgatni hogy mit mivel és miért állítasz.Ezt már korábban kellett volna elkezdeni,ha ma este próbálkozol élesben,akkor nem biztos hogy azt a végeredményt kapod amit szeretnél,plusz egy csomó időd elmegy a helyszínen a beállítások próbalgatásával és sajnos nincs olyan beállítás amivel itt leírva biztosan jó eredményt kapsz,azt ott a helyszínen felmérve lehet csak belőni,de ehhez tudni kell "mit-miért-milyen értékre" fotós alapokat.
Ez kicsit olyan mintha drift versenyen akarnál indulni majdnemhogy nulla tapasztalattal és aznap kérnél segítséget,hogy hogyan is kellene csinálni.
Szerintem ne bonyolítsd túl ma este,mert nem fogod élvezni az estét,lemaradsz a próbalgatás miatt egy csomó mindenről és lehet hogy egy csomó videód/fotód landol a kukában. -
z0d1@Ku$
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy be lehet e állítani egy adott alkalmazásnak hogy mikor küldjön értesítést? Pl hogy munkaidő közben ne küldjön, de ha vége a munkaidőnek akkor már jöhet?
Rutinokban kerestem, de nem találtam ilyen lehetőséget, de lehet elkerülte a figyelmem. -
kanál01
tag
Sziasztok, tudom, hülye kérdés, de tűzijátékot fotózni, videózni hogy érdemes? Pl Rakpartról.
Állványt sajnos nem tudok vinni, van egy régi DJI mimo 3as még S10+ hoz, lenne értelme elvinni?
Sokat selfiznénk is. Azt pl inkább feleségem flip 3-sával is, főkamera és nappal az ultra széles nagyon jó selfire.
Ultrám van most is, de ritkán használtam csak a pro módot vagy expert raw-ot.
Videózás pl max 4k 30 fps kézbe?
Esetleg pár szóban, mit kellenék állítani pl záridőt, ilyeneket milyen értékekre, ha közbe pro módot használnék fotózni, vagy azt érezni, tanulni kell sokat előtte inkább?
Köszi -
Kincsesss
tag
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Android TV Xiaomi Q155E, hogyan tudom kiküldeni rá a telefon képét, a google home appon kívül? A SmartView nem látja csak a szomszéd Sony tvjét... köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest