- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$ #5079 üzenetére
Igen, a jelszókezelés miatt eleinte nekem is macera volt, de végül úgy döntöttem, hogy még így is megéri nekem, bár én alapból keveset netezek notebookon, viszont így legalább mobilon szuper felhasználói élményben van részem.
Sokkal jobban szeretem a Samsungét, mert iszonyat jól személyre szabható, több funkció is van benne, a reklámblokkolás nagyon egyszerűen és könnyen működik, nem akadozik, a Chrome-ból akkor lett elegem, amikor időnként görgetésközben akadozott.
Nyilván nem mindenkinek jó ez sem, mert mások az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Star Trek
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Tőzsde és gazdaság
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest