- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lajmund #3614 üzenetére
Whitestone fólia otthoni felrakáshoz: ha a bemutató videóban jelezné a cuki Whitestone, hogy azon a ponton a felrakásnál, ahol "tedd a követ a fólián a kijelző alsó felére" rész van, amikor a fél perc elteltével leveszed a követ, akkor nézz rá a kamera lyukra, mert a fólia a kő levételekor elcsúszhat, akkor az elsőt nem kellett volna kidobjam a 2 darabos készletből. (leszedni és visszatenni esélytelen volt.) A másodiknál nem tudtam figyelni, így nem teljesen követtem a felrakós videót és lett pár foltom a felső harmadnál ami szerintem meg is marad. Ha így alakul, veszek újat és azt csak jól felteszem majd.
A legelsőt azért sajnáltam különösen, mert tényleg szépen fent volt, de bekapcsolt kijelzőnél a lecsúszás miatt csillogott a fólia felső széle, úgy használhatatlan volt sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest