- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Akkor a víruskeresőt meg a defendert kapcsold ki,tuti azok kavarnak be.Ha a telefonon is van akkor azon is.Nekem windows11-en ugyanígy ugrál fel valami vagy 3x, de ha valami nem kerek akkor legalább egy hibaüzenet ablak van.Amúgy az S23 szériát kiolvassa,csak pl. S21FE vagy az S10 kondiciónál nincs semmi.
-
samu74
addikt
Víruskeresőt kapcsold ki kicsomagoláskor, meg lehetőleg a saját kábelen dugd rá.Ahhoz hogy az usb hibakeresést bekapcsold a telefonon aktiválni kell a fejlesztői menüt(abban van ez az opció).A beállításokba- szoftver névjegye-szoftver adatai-build számra 9x koppintani. Akkor előjön a fejlesztői menü.
-
qltsar
veterán
Nem kell tőlük rendelni, csak példaként linkeltem, akár Alin is találsz ilyeneket. Egy 5000mAh is bőven elég, és talán kevésbé dobja meg a súlyát. Én olyat keresnék, amin van be-kikapcs gomb, hogy ne menjen folyamatosan.
Arra meg, ha 30% körül jár az akksi, készítenék egy rutint, ami jelez, hogy kapcsold be a tok-powebankját, meg alapból bekapcsolná a powersavinget. Sajnos nem lehet olyat csinálni - pedig kézenfekvő lenne - , hogy amennyiben a tokpowerbank vezeték nélküli töltéses, akkor lenne egy rutin, ami mondjuk 30%-nál kacsolná be a vezeték nélküli töltést XY percre, felette pedig alap esetben inaktív lenne, de sajnos erre nem képesek - még - a rutinok, így marad a manuális.
-
PedroPascal
őstag
Ha ennyire fontos neked ez mármint a jó akksi üzemidő és Samsung telefon mellett szeretnél maradni akkor Galaxy S+ vagy A5x széria szerintem ami tudna rajtad segíteni. Sajnálom hogy ilyen súlyos a betegséged. Sajnos tudom milyen nekem is ez van, de nekem csak gyógyszer kell.
-
qltsar
veterán
Uhh, sajnalom. Probald meg tesztelni, ha van ra lehetoseged.
Az appot meg tudod rakni kivetelek koze, hogy mire ne alkalmazzon energiatakarekossagi eljarasokat.
Talan van mar olyan okos a rendszer, hogy az ilyet azonositja.
Maga az eszkoz nem tud jelezni rezgessel, vagy csipogassal, ha esetlegesen gond van?
MM-es vasarlassal az a gond, hogy meg az az ido is ratesz az egeszre, amig beviszed, leadod, ok megrendelik valamikor a szervizfutart, elkuldik, sorrakerul, jo esetben javitjak, majd visszakuldik MM-nek, amikor van idejuk feldolgozzak, es ertesitenek, hogy mehetsz erte.
-
qltsar
veterán
Sajnos a 15% kornyeke mar elegge meredek, ez ilyen "Samsung" betegseg, a legrosszabb 5%. Ott mar kapkodhatsz gyakorlatilag a toltoert.
A helyedben en csinalnek, egy rutint, hogy 30%-nal kapcsoljon be a powersaving es a light mode, igy valamennyire tudod minimalizalni a kellemetlenseget.
Ha hivatalos vasarlas, akkor nem tudsz mit csinalni, Budaorson es az Oktogonon van szerviz. Ha Samsung.com-rol vetted, akkor felmesz az oldalukra, es a chaten kersz egy szervizfutart. Par nap alatt kimegy erte, de keszulj ra, hogy minimum 2-4 het lesz, es akkor sem biztos, hogy javitjak.
Ha sufniGSM-ben csereltetsz akkut, akkor azon kivul, hogy kerdeses a minoseg, a folyadekvedelemnek biztosan bucsut inthetsz.
-
samu74
addikt
Te nem olvastad el az egész szálat csak írtál valamit az egészhez. Fórum ezért van hogy megvitassuk ki/mit /hogy/mivel és miért.
Nyilván mindenkinek vannak problémai, sajnálom a tiédet .De ha csak egy kicsit világosabb fény lesz pár ember fejében már megéri azt a 2 percet egy kommentre. Nemcsak a vitát kell látni ...
-
kelly416
veterán
Mivel "csak" statisztika, valószínűleg rosszul mérte fel a dolgot. Ráadásul 20% alatt egyébként sem jó használni, az akkura is káros, a tulajra sem hat jól.
Kerüld ezt ha tudod és nem lesz gond.
20% alatt eléggé hektikusak a mai telók. De régen is volt olyan készülékem, ami 20-ról 1-re mondjuk fél óra alatt ment le, de 1%-on még majd 10 percet ment változatlan terheléssel. Ha minden alkalommal 100-0 használnád a telót, talán kisakkozná magának 20 alatt is a normát, de az nagyon nem ajánlott az akku élettartam miatt. -
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max