Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
-
autotaxmo
őstag
Persze hogy erdeklodom , kerdezek az S23-al kapcsolatban, mert ahogy irtam millioszor, hogy ha tenyleg annyival jobb lenne az uzemideje a mostaninak az S22-hoz kepest akkor 50-100 ezres rafizetessel el tudnam hozni, de jelenleg ez még nem aktualis mivel 150-200 ezer a rafizetes ha nem husegidokkel veszed igy most kivaras van es erdekel hogy miert van az hogy egyesek azt mondjak, hogy uzemidoben sem erzik nagyon a kulonbseget, masok meg odakat zengenek rola. Nem ertem hogy mit nem lehet ezen megerteni. Aztan csodalkozik a moderator, ha a sajatos stilusomban visszaszolok amikor kostolgatnak a forumon.
-
-
klaya86
senior tag
Nem tudom mi volt a bajod az s21 fe-vel. Legalább 90%van elégedettek vele a fórumon. Lagg, döcögés sehol. Forró maximum nyáron volt nálam, az is fél óra COD után. Nyilván gyorsabb egy s23 valószínűleg ( 0,1 mp - el hamarabb nyit egy Facebookot) külföldi fórumon sem találkoztam még, max elvétve olyannal, aki laggról számolt volna be. Az én szemem is érzékeny erre, ha lassú lenne, dadogna, biztosan ment volna a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest