Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
gyengék
-
bok92
addikt
válasz Cyberpunk #60181 üzenetére
Jaja.
madárka: Pedig jött 1-2 hasznos újdonság...
Remote search of emails older than 60 days
Bluetooth Sharing through Android Runtime
Video Call has the new call screen
FM Radio (Only Q10, Q5, Z30.. Z10 does not support this)
Wi-Fi Direct
Miracast
Share Screen
Direct Install of APK Files on device through File Manager or Browser
Media Volume displays at top of screen
New incoming call screen
Update to Device Monitor app
Update to Data Monitor app
Clock App includes Accuweather information
Flashlight app added (can be accessed from Quick Settings)
Ability to arrange accounts in the Hub
Pinch gesture in the Hub for quick access to specified messages
Changes to battery icon
Changes to charging icon
Battery shows percentage in peek view
Updates to native weather app
New Quick Settings functionality for dropdown menu
Updates to Media Player
Added Picture Password
Speed Dial from homescreen (Q10)
Added Contact Groups
Custom contact profiles for email, SMS, BBM and phone calls
Delete options from Hub (device and/or server)
Face detection toggle in Camera
Airplane-Mode automatically turned on in Bedside Mode
Lockscreen previews open directly to application
New native wallpapers added
Next email toggle inside email messages
Updated Twitter app
BBM adds vibrate on ping and new emoticons
White balance adjuster in display settings
IBM notes traveler in accounts settings
Wolfram Alpha commands
Dropdown Menu now includes: -
bok92
addikt
Lolll. Elmentem egy kicsit szundizni, erre mire felkeltem már jelez a telefon, hogy megjött a frissítés!!
-
Keem1
veterán
válasz korcsillio #60177 üzenetére
helyes
-
Cyberpunk
félisten
Végre hétvége, még ha csak egynapos is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
korcsillio
addikt
Végre "meló"
-
Keem1
veterán
végre pihi
-
( V )
veterán
végre pihi
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nggabi
félisten
végre pihi
"szenyor dzsíííí"
-
Psytech
őstag
Napot, mindjárt engedik haza a bányászokat, vége a napnak, megvan az 5 éves terv első napja
-
bok92
addikt
Nocsak, megjött a BB frissítés... Csak nem a Telekomhoz...
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #60161 üzenetére
nekem 3 giga van de 200 megát se használok el havonta szívesen eladok 2.5 gigát ha kell valakinek, óccsón...
-
rootkiller
őstag
Nekem 500mb van és hó végére néha elfogy.
Artengo TR 990 Pro
-
rankesz
veterán
Általában mindig bőven kijövök a 1.5 gigából, csak e hónapban a telefon váltáskor a köcsög Play vissza szinkronizálta mobil neten az összes appomat, meg valamelyik nap hazaérve elfelejtettem bekapcsolni a wifit, és youtube meg minden volt, így jött össze most a másfél giga.
-
rankesz
veterán
Na, egész használható ez az opera mini a belassított 32/32ges nettel...
Nem mondom hogy gyors, de ezzel legalább tudok valamennyire netezni...Tudom, most jön az hogy direkt teleb.... átok képpel a topikot ismerlek már titeket mint a rossz pénzt.
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #60153 üzenetére
közben se hagyja ki vajon ilyenkor beesik a hó a bányába vagy ott szárazság van?
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
elmentem a bányába, majd este jövök.
"szenyor dzsíííí"
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
-
twine
veterán
Jó reggelt....
Mozogjatok sokat, mer'az jóDe nem csak a mozgás jó :
-
( V )
veterán
válasz rootkiller #60141 üzenetére
és te gyógypedagógus vagy?
-
( V )
veterán
válasz rootkiller #60139 üzenetére
ez valami kisegítő iskola?
UI - A helyes válaszok száma: 20/20 100%
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Készítettem egy kvízt a szakkörös tanítványaimnak:
Artengo TR 990 Pro
-
korcsillio
addikt
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a kávézóban és beszélgetnek.− Képzeljétek – mondja a fekete –, tegnap este, ahogy keféltünk a Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt.Másnap a barna is mesél:− Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt.Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék-zöld meg lila.− Hát veled mi történt? – kérdezik.− Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival. Én is megfogtam neki, és az övé is hideg volt.− És?− És mondtam neki, hogy: „Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben, mint a Béláé meg a Zolié.
-
Psytech
őstag
válasz maggi1886076 #60134 üzenetére
Nem dolgozok más helyett, nem arról van szó. Röviden fogalmazva, túl összetett a munkaköröm, így ha valamelyik mellettem dolgozó éppen pöcsködik, akkor még azzal is foglalkoznom kell, hogy miért nem csinálja rendesen, mert így én később jutok a kellő infókhoz a melóhoz... Nem többet, hanem inkább csúszásba kerülök e miatt, ami nem nagyon van ínyemre..... De megoldódik a helyzet, csak nem megy egyről a kettőre, addig meg kicsit türelmesebbnek kéne lennem... Ami nem erényem
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #60133 üzenetére
építem én mindig mindenhol de állandóan vannak új szavak néha már úgyérzem h aki nem angol az csak szenved a technika terén...
-
maggi1886076
addikt
válasz Psytech #60131 üzenetére
Akkor dolgozhat más helyett. Szerencsére nekem a mostani munkahelyet nagyon jó. Ilyen problémáim nincsenek. Segítünk egymáson. Ha vkinek nincs olyan sok dolga, akkor a másiknak segítünk be. A pénz meg mindig kevés, akármennyit keres az ember. De én sem panaszkodhatok..
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
bAtt001
addikt
azt nem tudom swypeban milyen a magyar szótár de swiftkeyben nekem sokszor van olyan h nem érti mit akarok. lehet én beszélek valami hülye nyelven de alap szavakat nem ismer, meg ragozni nem tud egyáltalán így meg felesleges a húzogatás úgysem ismeri fel lenne inkább hivatalos nyelv az angol itthon is, mennyivel könnyebb lenne
-
Psytech
őstag
válasz maggi1886076 #60129 üzenetére
Dehogy olvadok a környezetbe bele... Nem a világot akarom megváltani, félreértés ne essék, csak jelenleg rossz végén állok a f@sznak mások balfaszsága miatt, de eszem ágában sincs ezt így hagyni.
Másikat meg nem keresek egyelőre, jól fizet, szeretem csinálni meg vannak még előnyei... -
rootkiller
őstag
Reggelt!
Artengo TR 990 Pro
-
maggi1886076
addikt
válasz Psytech #60127 üzenetére
Be kell olvadni a környezetbe. Egyedül nem fogod megvaltani a világot, max hülyét csinálsz magadból. Vagy keresni egy másik munkahelyet.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Psytech
őstag
Reggelt, újra a bányában.....
-
maggi1886076
addikt
Reggelt!
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
korcsillio
addikt
Morgen!
-
Keem1
veterán
Reggelt embörök. Sz@rkedd vótmá?
-
csabám
addikt
reggelt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
beast27
senior tag
válasz rootkiller #60105 üzenetére
Csak a swifkey
Amúgy reggelt gyengékOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt
Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
-
veterán
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #60103 üzenetére
én a múltkor felraktam swypot mert dícsértétek, 1 napig volt fent. rohadtul idegesített hogy a rendes billentyűzet balra van tolva mert jobb oldalon ott a sok szemét ékezetes gomb nyomom hosszan gombot aztán ott van alatta az ékezetes swiftkeyben, jah és le szoktam venni a nyomvatartási időt 200ms-re így kb azonnal megjelenik
-
Lecs@
addikt
-
korcsillio
addikt
válasz rootkiller #60105 üzenetére
Miben?
-
rootkiller
őstag
-
korcsillio
addikt
Nekem Swiftkey-ben is van ékezetes betü.
-
rootkiller
őstag
Igen, ezért. Végül is engedett a csávó, oda adta 15ért postával, aztán kiderült hogy jönnek pestről hozzám csütörtökön, így elhozatom az illetővel inkább.
Batt: ami egyértelmű azt minek kérdezzem meg? S2-n hosszú ideig a gyári swype volt, majd később felkerült az ingyenes de nem húzott ki rajta annyit hogy lejárjon, most viszont egy hónapos a telefon és enélkül nem tudok meglenni úgyhogy nem sajnáltam rá 861ft-t. Próbáltam egyébként a Swiftkey-t de nem volt jó..tök jó hogy itt vannak ékezetes betűk.
Artengo TR 990 Pro
-
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest