Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz Jack Oneill #5711 üzenetére
De van régió ahol már A54-hez is van janári peccs.
[link]¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
Hamarosan OneUI 6.1.
https://pcforum.hu/hirek/27097/one-ui-6-1-frissites-samsung-galaxy-flip-fold-s23-s22-s21-mobiltelefon
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz unravel #5710 üzenetére
De mondjuk durva, hogy előbb van A53-ra mint A54-re. A pixelmozgató hiba ebben megszüntetésre kerül nem?
#5714fogselyem: Engem már lecsesztek itt, hogy mobilról nem tudok linkelni!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
atosan
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Januari update
[link] -
Introdoktus
junior tag
válasz Jack Oneill #5719 üzenetére
Remélem a pixel shift fix ebben már végre benne lesz
-
Jack Oneill
veterán
válasz Introdoktus #5720 üzenetére
Ahogy a cikkben is irjak, nincs ra igeret. Bizom benne, hogy valahol csak megjelenik egy konkret leiras, mit tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Introdoktus
junior tag
válasz Jack Oneill #5721 üzenetére
Én is remélem. Jelenleg eléggé zavar, hogy figyelnem kell erre
-
Jabby
őstag
válasz Introdoktus #5720 üzenetére
Valaki elmagyarázná, hogy a pixel shift fix hogyan védi a kijelzőt pl. egy navigációs app esetében?
-
-
válasz Luck Dragon #5725 üzenetére
De amúgy csak fent az értesítési sávon nem, az óra, WiFi, stb ikonoknál?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Jabby
őstag
válasz Luck Dragon #5725 üzenetére
OK, az elméleti részét értem, de pl. egy navinál, egy 200x200 pixeles a képernyőn lévő, mindig azonos gombot hogyan védi meg a beégéstől?
Ilyen esetben 2-3 pixeles eltolások szerintem semmit nem érnek.
Vagy ha nem így működik a védelem, akkor valamit nagyon félre értek. -
200x200 gomb esetében már problémás, mert hiába vinné el 1-1 pixellel a dolgot a tartalom akkor is azonos lesz, hisz beleesik ugyan azaz ikon valamelyik része. Ez inkább az ikon középpontja a legrosszabb terület, kontúr része viszont ebből a szempontból szerencsésebb.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
Állandó, statikus képekhez nem való az oled.
Nem volt való korábban sem, és később sem lesz az. Laptopnál is, ha valaki állandóan wördöl meg excelel , akkor IPS-t illik venni, nem oledest.Egy külön felpattintott GPS olcsóbb, mint az A54 kijelzője. Bár hozzá kell tenni, nekem jópár éve, a Galaxy A7-2018 telefonban, amit 2019 januárban vettünk, beégett kijelzőt gariban cseréltek. Manapság ez már nem garis téma?
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
Jabby
őstag
válasz Luck Dragon #5729 üzenetére
Hasonlóan gondolom, ezért nagyon nem parázok jobban, mint eddig a képernyő beégéséért, amiért valamilyen oknál fogva kimaradt a One UI 6.0-ból.
Más:
Alkalmazásinfó --> Értesítések menüben az Értesítések bekapcsolása inaktív.
Alatta a szöveg: "Ennek az alkalmazásnak az összes értesítése blokkolva van."A Beállítások --> Értesítések --> Alkalmazások értesítései menüben nincs ott az alkalmazás (Buds 4 saját, hivatalos alkalmazása, Playről telepítve).
Hol keresgéljek? Jó lenne bekapcsolni, mert akkor az értesítési sávban láthatnám a fülesek és a töltőbölcső akkujának töltöttségét.
-
Úgy néz ki, hogy az A54-ben található 1380-ast meg örökli az új A35 .—> [link]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
djtörök89
kezdő
válasz Luck Dragon #5734 üzenetére
Az a25 meg az 1280-ast örökli meg az a53-tól
-
válasz Luck Dragon #5734 üzenetére
Szépen megoldották, most teljesedett ki szerintem, hogy a következő A osztályban, az A55 alatt lényegében A54 lesz A35 néven, A53 lesz A25 néven, gondolom ezt így fogják a jövőben is folytatni. Most már szerintem valószínűsíthető, hogy az A7x-et idén sem jelentik be. Azt valamiért végleg felszámolták. Azis látható, hogy S osztályban még ez nincs ennyire kiforrva, mert a régebbi csúcs Exynos-t az FE kapja ami viszont nem minden évben jelenik meg. Az A73 évében FE nem jelent meg. Az S23 FE évében meg A74 nem jelent meg. Szóval nem lennék meglepve, ha jövőre FE nem jelenne meg és A76 meg igen.
Szóval nekem úgy tűnik, mintha váltogatnának, kísérletezgetnének, hogy hol S osztály legalja, hol meg A osztály csúcsúnak csúcsa.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Van arra valamilyen lehetőség, hogy a hangerő állítását hasonlóan kezeljem mint az iPhone vagy Xiaomi esetében a Miui felületen? Azaz virtuálisan egy csúszkán mint a fényerő szabályzást ?
-
Jack Oneill
veterán
Hahaha ez de gaz
[link] -
válasz Jack Oneill #5739 üzenetére
Nem eszik azt a kasat olyan forron battya.
-
válasz Jack Oneill #5739 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
AI funkciok. Akkor mi kimaradunk?
[link][ Szerkesztve ]
-
válasz Jack Oneill #5742 üzenetére
Igen, de ez eddig is így volt kommunikálva.
-
Engedd el battya, most az AI a trendi, par ev es kutyat se fogja erdekelni, mert az AI kiirtja az emberiseget.
-
mtm800
senior tag
Nekem mondjuk nem hiányzik.
-
vlevi
nagyúr
Hol leletne azt mondani, hogy én nem kérek az AI-ból?
Mármint úgy globálisan, nem csak a telefonon.
Mert most úgy felkapták ezt a dolgot, hogy mindenre rányomják, hogy AI, (mint ahogy régesrégen lehet kapni intelligens mosóport ).
Bing AI kereső a windows startmenüben, és hasonló f****gok.
Az, hogy egy összetettebb algoritmust írnak a keresésre, az nem AI[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #5738 üzenetére
Senkinek nincs rá ötlete?
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #5748 üzenetére
Néztem, mikor kérdezted, de szerintem nincs ilyen lehetőség.
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #5749 üzenetére
Akkor ez van , de azért köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest