Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakhogy itt két eltérés van az általad felvázolt példához képest.
1. ez tisztán szoftveres mérés. A telefon hardware méri, és közli az OS-szel, esetünkben az Androiddal a szoftver onnan olvassa ki. Tehát az A54 USB portjánál lévőelektronika teszi.
2. Hardveres méréses videómban - amit ugye nem szabad linkelni, de megvan - nagyon szép összhang van a telefonképernyőjén kijelzett érték, és az adaptert fogadó fogyasztásmérő által megjelenített között!#6297Luck Dragon: Igaz, hiba volt! Ezt már nem lehet megváltoztatni!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Manimaci
tag
válasz Viktor0610 #6290 üzenetére
Igen, többször is. Autóban nincs tiltási lehetőség.
Viszont a telóban van egy blokkolt eszközök lista, de hogy miként lehet oda betenni, azt nem találom. -
Van arra mód és lehetőség , hogy a kék nyíllal jelölt ikonokat módosíthatnám másra ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
unravel
őstag
-
-
Jack Oneill
veterán
Ti hogyan hasznaljatok a képernyő módot? Élénk vagy természetes?
-
GEPESZ66
veterán
válasz Jack Oneill #6307 üzenetére
A53-on élénk.
-
Elenk es a feheregyensulyt felhuzom melegre.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
-
Jack Oneill
veterán
Koszonom a valaszokat.
En is elenk, gyari beallitasokkal. Csak mert olvastam most ezt az S24 botranyt, hogy fako a kijelzo es hiaba rakjak elenkre, akkor is az marad. Egyebkent en is a szinesebb kijelzot szeretem, ezert van élénken. -
vlevi
nagyúr
Én élénk módban. De csak az OLED miatt. Természetes módban olyan természetellenes színei vannak, hogy jájjj.
Még az élénkkel se vagyok kibékülve, de itt felvilágosítottak hogy az OLEG az ilyen.
Van egy Samu tabletem, ami IPS paneles, és azon teljesen meg vagyok a normál színbeállítással. -
Természetes természetesen.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
G- billentyűzet tényleg jobb , mint a Samsung gyári megoldása . Köszi a tippet.
-
unravel
őstag
válasz Luck Dragon #6315 üzenetére
Én visszaváltottam Samsung keyboardra, mert abban elérhetőek a saját készítésű stickerek.
Nagyon fontos, hogy bekapcsolva legyen a "Multilanguage text prediction". Úgy egész jól működik.
¯\_(ツ)_/¯
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalat alapján van valami lista hivatalos bolti forgalmazókról,amit garancia miatt elfogad a samsung szervíz ha szükség lenne rá? -
-
unravel
őstag
Ajánlok üvegfóliát. [Alzaguard]
Egyet vettem és sikerült elsőre tökéletesen feltenni. Nincs alatta piszok vagy buborék.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Jabby
őstag
S ha tré a hálózat, akkor is hasonló szeletet harap ki az akkuból a fizikai- és az eSIM?
-
TeeJay
félisten
Természetes módon mert az élénk nekem túlságosan szaturált
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
De mi köze a SIM-hez ennek? Azzal csak engedélyt kapsz hogy a szolgáltatód hálózatára felmenj. Azután derül ki hogy 2G 4G vagy 5G van nálad és melyiken lesz aktív a telefon.
Aztán van ugye 4G-n több band, 700-800-900MHz ezek nagy területet fednek le de lassan, ha erre áll a telefon vastag fallal rendelkező épületben sem fog váltogatni róla meg alagsor meg liftben sem. Panel liftben pl nekem a B8 B20 és B28-ra vált a telefon mert nem elég hogy jó sok vasbeton fal van benne a lift még körbe frankón fém is mégis van térerő. Lent mikor kiszállok és kimegyek az aulába ott már B1 B3 B7 is van, panel egyik oldalon B7 nincs mert az magasabb frekvencia.
Ja 5G meg csak akkor van ha rálátok a toronyra vagy amikor azon az oldalon vagyok a lakásban amerre a torony van.
Ez nálam Yettel esetén a tapasztalat. Vidéken ahol sok helyen még mindig csak B20 van ott meg a toronytól a távolság számít de szüleimnél egész falura egy Telekom/Yettel közös torony van, Telekom B20 meg Yettel B1-B3-B8-B28 és a közös B20 használat megy de amióta lett Yettel azóta a B20-at nem kéri hanem elvan a 4 saját frekvencián és bárhova megyek a házban van tuti térerő.
Telefon fix 5G mód és nem vettem észre hogy nagyon merülneMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
veterán
Szolgáltatók.
Yeti, Telekom. Abba egyrészt nem kötnek bele, és az üzletekben is leadhatod, meg lesz csinálva, Samsung garijegy nélkül is.Másrészt ha kapsz nagy szürke Samu garijegyet, akkor a többi bolt is jó. Mediamarkt, Euronics, Firstphone, stb
De ez utóbbi csak egy mondvacsinált Indok a Samsung részéről, hogy megpróbáljon kibújni a garis szolgáltatás alól. Szarházi banda. A hivatalos magyar szabályozás szerint számla=garijegy. (de ez náluk nem elég)
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
A hivatalos magyar szabályozás szerint számla=garijegy. (de ez náluk nem elég)
De csak addig nem ameddig a ki nem derül, hogy az ügyfél ügyvéd... aki akár perre is viszi... így vélhetően tőle begyűjtik és javítják, a többi meg így járt. Valószínűleg az ügyvéd és / vagy bíróságra viszi a dolgot féle ügyfelek számát ezrelékekben kell mérni, így megéri p*tkánykodni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
válasz fogselyem #6327 üzenetére
Mint mondottam, ez egy mondvacsinált indok.
Teljesen mindegy, hogy Equadorban fizette ki a Samsungnak egy nagykereskedő, vagy Hollandiában, onnantól a gyártónak garanciás kötelezettsége van.
Tökmindegy honnan került ide, azt a gyártónak kifizették.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
Ebben viszont tévedsz...
A garanciát csak akkor nem tagadhatja meg Magyarországon, ha:
1. van magyar számlája
2. Globális garanciát vállal (nem vállal, tehát ez a feltétel nem teljesül).be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #6331 üzenetére
Ami még kimaradt. A Samsung a világ több más multinacionális vállalatához hasonlóan, régónként, országonként más-más árakat szab meg. Ennek az az oka, hogy globálisan mindenhol jelen kell lenni pár helyet leszámítva, mint például Észak-Korea, vagy ahol tényleg annyira szegények az emberek, hogy kaját sem bínak venni, nemhogy telefont, tehát ahol nem fenyeget az a veszély, hogy a Xiaomi letarolja...
Egyfelől kell egy gazdasági balance-nak lennie, magán a Samsungon belül a végén. Ukrajnában csórók az emberek, de nagy ország, ott azt mondja a Samsung, hogy előállítási költség +5-10%. Németországban meg gazdagság van, ott jöhet az 50%-os profit is. A kettő együtt összehoz neki egy kellemes átlagot. De nemcsak az a két ország, a két ország a gazdagabb nyugat és a csóróbb kelet közötti szakadékot hidalja át a profit szempontjából.
Rengeteg minden befolyásolja, hogy egy adott országban drágább e. Nálunk pl egyfajta hungarikum van, mert a lakosság közelebb áll életszínvonalban az ukránhoz, mint a némethez, de az árak meg nem, mert annyira kicsi ország vagyunk, hogy nem igazán kínlódnak velünk, elkönyveltek nyugatnak, aztán ha van pénzed veszel Samsungot, ha nincs pénzed nem veszel Samsungot.
De azt nem fogja megengedni sehol sem, hogy a kualalumpuri árakon, onnan szállítássakák maguknak az emberek, globál garanciával. Akkor mindenki azt csinálná, hogy megvenné fele annyiért - bár a magyar eu-s VÁM beleköphetne a levesbe -, várunk rá heteket, ha meg valami baj van, beadjuk a Samsung magyar márkaképviseletnek.
Ez teljesen más liga, mint az amikor garanciajegyet nem ad a hivatalos forgalmazó sem (Pl Telekom), meg az amikor a szürkeimportos sem ad ilyet, csak a Telekomét elfogadja így is javításra, a szürkéét meg nem, mert nem magyar piacra készült, ami egyértelműen kiderül a régikódjából.
-
veterán
válasz fogselyem #6330 üzenetére
Nem, sajna én nem,
Samsunggal nemrég volt kellemetlen garis tapasztalatom.Korábban berágtam a Xiaomira, akkor azt mondtam, hogy
na ilyet se veszek többé,(soha ne mondd hogy soha)
Aztán vettünk egy igazi magyarországi boltból számlával egy Z-Flip-3 5G-t, amire 1 éven át semmilyen frissítés nem települt, de ettől függetlenül a telefon hibátlan volt. Flip-Fold gépekkel kizárólag az Oktogonon lévő központi márkaszerviz foglalkozik, oda kellett bevinnem. Ott ránéztek a számlára, amin az volt, hogy 24 hó bolti garancia, és akkor elhajtottak a f.szba, mondván, hogy ezt a boltba kell bevinnem, majd a bolt intézi.
Ott kb mit éreztetek volna?
(aztán ott megérezte a telefon hogy közel jár egy eltaposáshoz, másnap lefrissült, és el is adtuk)Akkor meg Samsungékra rágtam be.
Most karácsonyra anyuci Redmit kapott.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
Skod
aktív tag
Történt tegnap egy érdekes dolog. Fenykepezni akartam kiírta a telefon hogy kamera hiba és bezárta. Semmi anomaliát nem észleltem, a januári frissítésre tippelek mert előtte ilyen problémám mem volt, a telefont sem ejtettem le. Aztán majd kiderül hogy hardware vagy a frissítés a baj.
-
MODERÁTOR
-
Skod
aktív tag
válasz Viktor0610 #6337 üzenetére
Nem izgulok miatta. Csak leírtam hátha más is találkozok ezzel.
-
Egyformán. A lényeg: ha van benne SIM merül mint a Titanic.
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #6343 üzenetére
Júúúj...
Ha ezt kbyte meglátja . . . !!
-
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #6343 üzenetére
Már korábban is akartam említeni, hogy a Nokia 150 (2023) max. 2G hálózatokat támogat, nem csoda, ha jobb a térereje, mint az A54-nek 4G/5G esetén.
Vesd össze őket az A54-et max. 2G-re állítva.Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #6346 üzenetére
Aha , csak kár hogy automatikus kapcsolódási rendszere van az A54-nek mindegy hogy 4 vagy 5G-re van állítva. Nem mintha ezen változtatna bármin is.
Másrészt az A54-nek nagyobb a GSM lefedettségi tartománya
Nokia GSM 900,1800
A54 GSM / , 850 / 900 / 1800 / 1900 -HSPA / LTE / 5G
Baj az , hogy mindegy milyen eszközzel vagy itt, legtöbb kuka .
iPhone is ugrál 0 és 1 között a térerő jelzőn.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #6347 üzenetére
Ez valami leárnyékolt hely, vagy dán falu végén kurta kocsma?
-
-
Xiaomira felment, Samsungra meg nem az AndroBench... szerintem az Android 14 miatt, mert a cikkben még Android 13 volt kint, és arra felment. Azért akartam megnézni, hogy egyezik e az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest