- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Alapvetően én sem játékokra használom a monitort/gépet, úgyhogy tul. képp. inkább 173P-t vettem volna szívem szerint.
De most itt ez a fránya HL2 ugye, és hát akkor már a 12ms dukál
A nagy fényerő ellen szokták használni a sötétebb hátteret, de engem valahogy még a fehér sem zavar; MagicBright -> Text mode még filmeknél is OK.
Szöveg-elkenődés ellen 12ms -os LCD?
Nos, hát ebből az aspektusból még nem gondoltam át, de személy szerint, ha nem jött volna a HL2, én 173P-t vettem volna, nem számított volna az elkenődés. Annak ellenére, hogy - ahogy Wayne barátunk írta - scrollozásnál még ezen is vastagodnak kicsit a betűk.
Én így ist tökéletesen elégedett vagyok.
u.i.: illetve mégsem: létezik, hogy amióta megvettem, egyre kisebb a látószöge egy monitornak, vagy csak én veszem észre egyre jobban a hibáit?!? Egyáltalán befolyásolja ezt a dolgot bármi? (páratartalom, hőmérséklet, mágneses terek, környezet világossága, föld forgási sebessége, hanyadika van, bármi...?? ) -
Wayne
aktív tag
Ha az egérgörgőt használom scrollozáshoz, akkor nem veszek észre semmit, de ha jobb oldalt a gördítősávot, vagy hogy hívják
akkor egy kis betűvastagodás észlelhető, ahogy mosódik. Ugyanez a helyzet, ha megragadok egy ablakot és mozgatom az asztalon. Számomra annyira nem zavaró, de ez szubjektív...
Egyébként én se fehér hátteret használok win-ban, de weblapoknál nincs mit tenni.Pl. ez a rész, ahol válaszolok... Én azért vettem LCD-t, hogy ne bántsa annyira szemem, mint CRT! Erre.... Azért az LCD még messze nem tart ott, hogy leváltsa CRT-t, talán nem is fogja soha... pl. nincs olyan LCD, ami minden területen megállja a helyét(ellentétben a CRT-vel), ami jó játékra meg komoly grafikai munkára is. Ezért voltam én is kénytelen a képnisőség kárára választani a jobb ms-t. Szóval végeredményben elégedett vagyok, de nem maradéktalnul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest