- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Én is operát használok, nekem minden jó, ahogy van 100%-on a 15''-on, csak a kérdezőnek vetettem fel az észrevételeket.
A PH! most, hogy nézem 120%-on sokkal királyabb lett(csökkent a jobb és bal oldalon lévő holtzóna) bár a smiley-k pont úgy néznek ki, mintha nem natív felbontásban lenne a TFT, de a szöveg az tök jó.
Végülis a HTML szerkesztőben is biztos van ''oldalszélességre normált nézet'' meg 120% nagyítás is. -
-= CsoCso =-
tag
Teljesen egyetértek kedves Wayne!
Csak még annyi, hogy az a képmikőség -beli kár, amit írtál, mennyire észrevehető?? Mert én a TFT-m színeit sokkal szebbnek látom a mellette lévő CRT-m színeinél! Való igaz, nem egy profi 100-200 ezres CRT, de nem is gagyi; újság-teszteket nyert annak idején... Szóval állítólag a CRT színei az igaziak, nem? Akkor miért szebb egy ''sz*r'' TN+film -es kijelző, és mennyit javíthat még mondjuk egy MVA/PVA, vagy még inkább egy S-IPS?
(láthatósági szögön túl persze)
Ha a közeljövőben elérhető lenne, természetesen - mint mindenki más - én is vártam volna az OLED-ig, de amíg az LCD nem hozza be a fejlesztése árát, addig úgysem adják ki (tömeggyártásra) az újabb technológiát... addig meg megvakulok ennyi gépezés mellett. Vagy minimum szemüveges leszek.Szerintem mivel az emberek egyre nagyobb része gondolkodik így, ezért jelentősen megritkulhatnak a CRT-k, akár le is váltódhatnak
! És akkor még nem is számoltam az ''ez a divat, a haveromnak is ilyen van'', és a ''rendszeresen költözök és helyem sincs'' típusú vásárlókat!
Bocsi a hosszú OFF-ért, kicsit elkalandoztam...
[Szerkesztve] -
saba
csendes tag
Köszönöm, Wayne, a válaszod. Kezdek én is a 173P felé hajlani, de az ára mellett tényleg ellene szól még a válaszidő. Ez nem is a játékok miatt aggaszt, hanem a szöveg elkenődése miatt pl. scrollozáskor. Látható/zavaró ez a 710T-n? Nekem nagyon furcsa volt, amikor először próbáltam LCD-n dolgozni.
A nagy fényerő nem kompenzálható azzal, hogy nem teljesen fehér hátteret használsz? Én a CRT-n is valami halvány homokszínt állítok be, mert a tiszta fehér nagyon bántja a szemem. Lehet, hogy a ''csak'' 270-es fényerő is a 173P mellett szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro