- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
Ha az egérgörgőt használom scrollozáshoz, akkor nem veszek észre semmit, de ha jobb oldalt a gördítősávot, vagy hogy hívják
akkor egy kis betűvastagodás észlelhető, ahogy mosódik. Ugyanez a helyzet, ha megragadok egy ablakot és mozgatom az asztalon. Számomra annyira nem zavaró, de ez szubjektív...
Egyébként én se fehér hátteret használok win-ban, de weblapoknál nincs mit tenni.Pl. ez a rész, ahol válaszolok... Én azért vettem LCD-t, hogy ne bántsa annyira szemem, mint CRT! Erre.... Azért az LCD még messze nem tart ott, hogy leváltsa CRT-t, talán nem is fogja soha... pl. nincs olyan LCD, ami minden területen megállja a helyét(ellentétben a CRT-vel), ami jó játékra meg komoly grafikai munkára is. Ezért voltam én is kénytelen a képnisőség kárára választani a jobb ms-t. Szóval végeredményben elégedett vagyok, de nem maradéktalnul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest