Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -= CsoCso =-

tag

válasz Wayne #26 üzenetére

Teljesen egyetértek kedves Wayne!

Csak még annyi, hogy az a képmikőség -beli kár, amit írtál, mennyire észrevehető?? Mert én a TFT-m színeit sokkal szebbnek látom a mellette lévő CRT-m színeinél! Való igaz, nem egy profi 100-200 ezres CRT, de nem is gagyi; újság-teszteket nyert annak idején... Szóval állítólag a CRT színei az igaziak, nem? Akkor miért szebb egy ''sz*r'' TN+film -es kijelző, és mennyit javíthat még mondjuk egy MVA/PVA, vagy még inkább egy S-IPS? :F

(láthatósági szögön túl persze)

Ha a közeljövőben elérhető lenne, természetesen - mint mindenki más - én is vártam volna az OLED-ig, de amíg az LCD nem hozza be a fejlesztése árát, addig úgysem adják ki (tömeggyártásra) az újabb technológiát... addig meg megvakulok ennyi gépezés mellett. Vagy minimum szemüveges leszek. :( Szerintem mivel az emberek egyre nagyobb része gondolkodik így, ezért jelentősen megritkulhatnak a CRT-k, akár le is váltódhatnak :DDD! És akkor még nem is számoltam az ''ez a divat, a haveromnak is ilyen van'', és a ''rendszeresen költözök és helyem sincs'' típusú vásárlókat!

Bocsi a hosszú OFF-ért, kicsit elkalandoztam... :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák