- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
concret_hp #554 üzenetére
Latom nem erted !A varosunkban NINCS sakklubb erted Lerajzoljam vagy hogyan fogod megerteni 16.000 kb 5 db sakkozo aki legalabb tud valamennyire!!Eloszor ha hozza nem ertesemet firtattad most meg a varosunk nem levo sakk eletet???Mond mar meg oszinten ha nem jatszottam meg 2*2 oras partit mibol gondolod hogy nem ertek a sakkhoz??
Latod ez az igazi sznobizmus !!!!Mar elnezest a kifejezesert!!!Tenyleg most kotekedni jottel vagy nem tetszik a nevem, vagy tul sok dolgot tudok, a 2oras partikon kivul???
Tudod mit legyen ugy nem ertek a sakkhoz,azt viszont lathatnad amit irtam azt a Pala is megerositette na mindegy!Te mondod a magadet Te biztos 2500 elovel rendelkezel es Kasparov a keresztapad!!Legalabb leirnad hogy miota sakkozol vagy van e elo pontszamod stb nem TE rebuszokban beszelsz!!En legalabb lemertem irni hogy mit hogyan tapasztaltam meg milyen partikat jatszottam szeretek snellezni ennyi!Eloszor mutatkozzal be es utana velemenyezz akarmit is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest