- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Neked és az újaknak: olvassatok vissza (most mondjam azt, hogy ajánlom a saját irományaimat...?) leginkább a Diablo 2 és a Sacred 1 tükrében elemezgettük a játékot. Akinek ez a két játék bejött, az ezzel is ellesz olyan 100 órát. Óriási terület van, szóval lehet kóborolni bármerre.
9 ezer forintért (ami soknak tűnik) ez mindössze 90 forint költséget jelent óránként, ami meg jutányos.
A textúra packot én is kipróbáltam, de HD4870 512MB-al szaggat miatta, és csak közelről látni egyáltalán a különbséget. Az élsimítás többet hozna, mivel a fűről leszedné a millió recét, de azzal is leesik a teljesítmény. 1920x1200-ban nincs elég kakaó többre, ez van.
Egyébként a korábban linkelt file-t editálgatva sikerült eldurvítani a játékot. Az ellenfél védelmét, támadását, sebzését és életerejét megduplázva kb. a Sacred 1 bronz fokozatát értem el. Megtriplázva az értékeket pedig az ezüst fokozat jött le. Azaz ha megállok egy íjásszal két rabló előtt, akkor simán agyonvernek egy pillanat alatt és senki nem egy lövés/tűzlabda/babafing. Most éppen leszedtem a játékot, de úgy gondolom négyszerezett értékeken (mondjuk arany fokozatnak) fogom újrakezdeni, ha egy kicsit leüllepedett az egész. Az elhalálozásnak nincsen következménye, így legfeljebb a smasszerekkel lehet probléma, de az úgyis egy vicc volt, hogy időnként gyógyital nélkül vertem le egyiket-másikat.
A file-ban egyébként lehet futási sebességet állítani, de még a set item-ek dobálási valószínűségét is fel lehet tuningolni picit. Dokumentáció hiányában két dolgot nem sikerült elérni: az egyik, hogy a magasabb szintű lények valóban nagyobb veszélyt jelentsenek. A Diablo 2-ben ez jól meg volt csinálva, 5 szint eltérés már halálos volt.
A másik, hogy a különböző védelmeket komolyan vegye a program. Azaz egy jégelementál ellen max 10%-ot sebezzen bármilyen fagy alapú varázslat/fegyver. Hátha lesz később doksi hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest