Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16298 üzenetére
Amikor leengeded a hidat, mondják hogy nem kellett volna, de amikor teljesen leereszkedik, akkor jönnek a monolitosok elölről is és hátulról is. Mindet ki kell nyírni és akkor teljesül a feladat. Elvileg ekkor nyílik meg az út Limanskba, de csak akkor, ha feladatba kaptad, hogy nyisd meg az utat a híd leeresztésével. Amúgy Limansk is egy zsákutca, mert bár jót lövöldözöl és eljutsz a másik Agyperzselőhöz, de ott nincs semmi. Van egy PDA ami elküld a másik Zónába, valami draftsmant kell megkeresni a régi Szeméttelepen. Mikor megtalálod, az elmondja, hogy ez már a játék második része és annyi. Mivel nekem megszűnt a köttetés a Kordonokkal, nem tudtam eljutni ide csak a bontással a rendes Szeméttelepről, amit éppen a Vörös Erdőben a bányában vettem fel az Erdész teleportjával. Mellesleg itt elveszted az összes cuccodat, még a bontásokat is, amiket összeszedtél, ezért pakolj le az utazás előtt mindent egy ládába. Én itt abbahagytam a játékot, mert teljesen megfeneklettem benne. Ez volt az egyetlen aktív feladat, de ez is zsákutca, na meg a javító eszköz kéne a harckocsihoz Radaron, de sehol nem találtam olyasmit. Amúgy felrohantam Strelokék rejtekhelyére Radaron és összeszedtem egy rakás dokumentumot meg belépő kártyákat, de fogalmam sincs mit kezdjek velük. Bármerre megyek, sehol semmi sem történik, nincsenek új feladatok - totál csőd. Már két napja nem foglalkoztam a játékkal és azt hiszem egyelőre nem is fogok, mert nem motivál semmi benne és meguntam a céltalan kószálást. Közben még belenézek, hátha valami beugrik, de most belefogtam ebbe a Cyberpunkba s azt hiszem elleszek vele egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Proxmox VE
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 gigás kártyafüggetlen (Sierra kék)
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest