Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
SaGa, sklopp nagyon köszönöm! Ismét...

Dhampir nincs köztünk véleménykülönbség! Lehet, hogy kissé off topic, de leírom.
Elég sokat airsoftoztunk csapat szinten is régebben. Rajtam a mellény, azon a hátizsák. Az exbarátnőm is a csapat tagja volt - és eléggé jól is célzott sokak megdöbbenésére - így kettőnk teljes napi ellátmányával indultam neki a napnak. Camel bag - 3 liter, plusz ásványvizes palackok - 4,5 liter, 1 zacskó BB, pótakkuk, green gáz, egyéb kütyük összesen kb 10kg. Ehhez jött a társaink "hozoltáskáthagytegyembehozzádcsakezt" jellegű felkiáltásai. Szóval nekem nem kellett a 200kg, elég volt az a kb 12-15 a táskában, plusz a saját teljes felszerelésem. Vékony, magas testalkattal egész nap nyakig beöltözve, harci helyzetben, bevallom nekem elég is volt estére a Sherpa üzemmódból. Minden tiszteletem a linkelt teherhordóknak, és bizony gyakran elábrándoztam egy jó kis exoskeletonról. 
Játékban viszont, viszek mindent, mint Kamaz a kanyarban. Ránézek a térképen a fehér pöttyre, és jön a "vajon mi lehet nála?" érzés, és már megyek is gyűjtögetni.
Viszont ez a felhalmozás sokszor jól jött, amikor valaki kirámolt a játékban, vagy amikor fejlesztgetni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég sokat airsoftoztunk csapat szinten is régebben. Rajtam a mellény, azon a hátizsák. Az exbarátnőm is a csapat tagja volt - és eléggé jól is célzott sokak megdöbbenésére - így kettőnk teljes napi ellátmányával indultam neki a napnak. Camel bag - 3 liter, plusz ásványvizes palackok - 4,5 liter, 1 zacskó BB, pótakkuk, green gáz, egyéb kütyük összesen kb 10kg. Ehhez jött a társaink "hozoltáskáthagytegyembehozzádcsakezt" jellegű felkiáltásai. Szóval nekem nem kellett a 200kg, elég volt az a kb 12-15 a táskában, plusz a saját teljes felszerelésem. Vékony, magas testalkattal egész nap nyakig beöltözve, harci helyzetben, bevallom nekem elég is volt estére a Sherpa üzemmódból. Minden tiszteletem a linkelt teherhordóknak, és bizony gyakran elábrándoztam egy jó kis exoskeletonról. 
Viszont ez a felhalmozás sokszor jól jött, amikor valaki kirámolt a játékban, vagy amikor fejlesztgetni kellett.
shield