- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
O.L. 2.2
Tegnap este elértem az erőművet jól felpakolva,490 kilóval tele fegyverekkel és 1 abszolútum artifak-al az gatyómban.Az első 5 percben sikerült leszednem 1 alacsonyan szálló helikoptert Rpg-vel,majd jól megtizedeltem az erőművet védő gyalogsági egységeket.A szarkofágban laza volt a hangulat,hamar beadták a derekukat az egyszemélyes túlerőnekMajd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler!
Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem!
Most 11 fővel a hátam mögött/2 Rpg-s,2 Svd-s a többi gyalogsági fegyóval/megyünk rendet rakni a zónába!
Igazi hitgyülis banda!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airsoft
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó törött kijelzős monitorok (Acer, ASUS, HP, Samsung, Dell, BenQ, stb)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest