- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mosquitoo #5204 üzenetére
Azt mondod? Hm... Akkor talán nálam is menne szerinted? Nagyon örűlnék neki, mert már annyira vártam, csak most, hogy olvastam a tapasztalatokat az orosz verzióról, hát eléggé megviselt.
Am a Crysis Warhead már állítólag optamilizálva van valamelyest, mert azt olvastam az egyik PC magazinban, hogy szebb lett a grafikája, meg a törésmodellen is javítottak és még sok mást is változtattak, viszont a gépigénye már nem lesz akkora, mint a Crysisé. Nemtom, hátha igazuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest