- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #3106 üzenetére
Talán a rakétákkal le tudod szedni őket. Sajna nálam sosincs rakéta, pedig mindíg ki akartam próbálni, de álandóan elfelejtem, pedig nem nehéz hozzájutni..
lucky rejtekhelyét egyszer asszem Xelo írta le egyszer, vmelyik korábbi hszében. Amúgy azon a pályán van, ahol a szabadságiak bázisa van. Amikor belépsz arra a pályára a játék elejétől haladva, akkor jobb oldalt van a bázis, balra meg egy falu. Az tele van snorkokkal. Végigmész a falun ( követed a rajta keresztűl futó földutat ), akkor eljutsz egy kisebb bázishoz, pár épület és néhány stalker van ott. Na ott találod meg Luckyt, legalábbis én ott láttam. Remélem megtalálod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest