Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Ez érdekes, nálam nem csinált ilyesmiket. Mindegy, hogy melyik anomáliába megyek bele, nem fagy ki. Ezt először az X18-as labor végén próbáltam ki, mikor a törpével kellett küzdenem. Sikeresen belesétáltam a saját csapdámba, mikor menekültem a törpe elöl.
Egy "gravit" dobtam le és mikor az elkapott ott repkedtem, mint megannyi falevél a szélben. Aztán csak úgy bírtam szabadúlni, hogy magam alá lőttem egy gránátot és a robbanás erelye kidobott az anomáliából.
Amúgy hogy lehet távolabbra letenni az artifact-okat, mert nekem csak magam elé sikerűlt mindíg, így nem igazán tudom kihasználni őket. Mert ugye ilyenkor teljesen oda kéne menni az ellenhez, de akkor meg már akár le is lőhetem őket, mert mire lerakja az anomáliát, addigra szétszednének.Amúgy tényleg változott a sugárzásmérő hangja, meg is lepődtem, mikor először hallottam. Ami még nagyon tetszett az az, hogy ha figyeltétek a tábortűznél ülő stalkereket mikor gitároznak, akkor észre lehet venni, hogy kicserélték a zenét is. Szerintem tök jő lett, énekelnek is benne, azóta állandóan azt hallgatom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy "gravit" dobtam le és mikor az elkapott ott repkedtem, mint megannyi falevél a szélben. Aztán csak úgy bírtam szabadúlni, hogy magam alá lőttem egy gránátot és a robbanás erelye kidobott az anomáliából.

shield