- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystos
csendes tag
Hmmm ez a Death City dolog tényleg érdekes, úgy tűnik csak a várost vágták ki, a hozzá tartozó küldiket meg infókat nem... Egyébként, ha megnézzük a térképet, láthatunk egy csomó más területet is, amik el vannak mosódva.
Találtam egy-két érdekes dolgot:
Az abszolút mindenes térkép (fegyverek, küldik stb.)
"Business was in the evening, there was nothing to do... Has decided to collect a full card of the Zone with the cut out locations. Here so, probably, the game card of the Zone in " S.T.A.L.K.E.R. will look: the Pure sky ".
Ezt most fordítattam le néhány netes szótárral, mert ezen az oldalon találtam ezt:
http://shadowofstalker.ru/stalker/news/archives/stalker-zone-full-map.jpg
a képet, mihez a fenti szöveg a tartozik.Sajna a képen lévő résszel nem lehet mit kezdeni, pedig érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest