- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #16874 üzenetére
Ennek a játéknak a szöveg 1/3-ad része unaloműző beszélgetés, (kereskedés) és a zóna rádió felesleges hírei. Lehet jobb lett volna ezeket meghagyni oroszul, de én sem tudtam mi a fontos belőle. Kétszer végig vittem, fordítottam az alternatív megoldásokat is, (végigjátszható)
Ráadásu jó nagy mázlim volt, hogy sikerült úgy megoldanom, hogy az ékezetes hangzók helyére ne ciril betű kerüljön. De ezt a procedúrát minden javításkor ismételnem kell. Egyébként vagy ciril betűkkel, vagy nullákkal írná tele, sőt az egész fájlt átírhatná.
(csakis jó szándékból írom akinek van kedve ideje a játékhoz, egy kis kreativitás elengedhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest