- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Woodslave #10058 üzenetére
Ez gondolom a beállításokon is múlik, az alapjátékban teljes grafikai részletességet és élsimítást állítottam be a laptopon, mindezt a kijelző 1600x900 felbontásán. Jelenleg az előzőekben beállított értékekkel ugyanúgy folyékonyan fut tovább. Az Nvidia Quadro grafikus kártya eme régebbi típusa nem játékra, hanem tervezésre van kitalálva, de eleddig szépen viszi.
A gamedatás, bemásolós Complete ReadMe-je szerint az "user.ltx" fájlban ezeket az értékeket át kell írogatni:
cam_inert 0.1
r2_sun_near 20
r2_sun_near_border 1r2_gloss_factor 2.5
Amit említettél, a Kívánságteljesítő, ebben van olyasmi beépítve (nem az atomerőműre gondolok)?
Nem babráltam meg a teljesítményeket, de a Complete által biztosított plusz 10 kiló teherbírás jól jött, ugyanis amikor a leszakadt híd után a banditákkal vívott tűzpárbaj (bajtársak is besegítettek) hősi hulláitól összeguberáltam a motyót, akkor úgy lecövekeltem, mint fülig szerelmes srác a nagylány ablaka alatt.
Sajnáltam eldobni a tarhált motyót, inkább felzabáltam pár konzervet és meghúztam két üveg kozák vodkát, de még így sem ment a járás, ráadásul be is rúgtam. Végül ráhúztam az alapgémre a Completet, és ez kiszabadított szorult helyzetemből.Bug is akadt, a leszakadt híd utáni romos épület mögött két sztalker megsebesült. Az egyiknek tudtam adni elsősegélycsomagot, de a másiknál már nem, mert a beszélgetésnél csak az elköszönési lehetőség, a "Viszlát!" szerepelt, ráadásul volt kötszere és mindene. Talán azóta is ott haldoklik az egyik bokor alatt szerelmi bánatától.
Egy Szidorovicsnak elvállalt küldetést lemondtam, mert nem tudtam beszerezni a kért álkutya-farkat, pedig két szegény párát is felhajtottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest