Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz Woodslave #10058 üzenetére

Ez gondolom a beállításokon is múlik, az alapjátékban teljes grafikai részletességet és élsimítást állítottam be a laptopon, mindezt a kijelző 1600x900 felbontásán. Jelenleg az előzőekben beállított értékekkel ugyanúgy folyékonyan fut tovább. Az Nvidia Quadro grafikus kártya eme régebbi típusa nem játékra, hanem tervezésre van kitalálva, de eleddig szépen viszi.

A gamedatás, bemásolós Complete ReadMe-je szerint az "user.ltx" fájlban ezeket az értékeket át kell írogatni:

cam_inert 0.1

r2_sun_near 20
    r2_sun_near_border 1

r2_gloss_factor 2.5

Amit említettél, a Kívánságteljesítő, ebben van olyasmi beépítve (nem az atomerőműre gondolok)?

Nem babráltam meg a teljesítményeket, de a Complete által biztosított plusz 10 kiló teherbírás jól jött, ugyanis amikor a leszakadt híd után a banditákkal vívott tűzpárbaj (bajtársak is besegítettek) hősi hulláitól összeguberáltam a motyót, akkor úgy lecövekeltem, mint fülig szerelmes srác a nagylány ablaka alatt.
    Sajnáltam eldobni a tarhált motyót, inkább felzabáltam pár konzervet és meghúztam két üveg kozák vodkát, de még így sem ment a járás, ráadásul be is rúgtam. Végül ráhúztam az alapgémre a Completet, és ez kiszabadított szorult helyzetemből. :D

Bug is akadt, a leszakadt híd utáni romos épület mögött két sztalker megsebesült. Az egyiknek tudtam adni elsősegélycsomagot, de a másiknál már nem, mert a beszélgetésnél csak az elköszönési lehetőség, a "Viszlát!" szerepelt, ráadásul volt kötszere és mindene. Talán azóta is ott haldoklik az egyik bokor alatt szerelmi bánatától.

Egy Szidorovicsnak elvállalt küldetést lemondtam, mert nem tudtam beszerezni a kért álkutya-farkat, pedig két szegény párát is felhajtottam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés