Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Barin_Duty
üzenetére
+ (#2204) vhw:
Akkor szaladhatok vissza... 
-
törölt tag
SPOILER (?)
Rostok Factory-nál hol van a 3. PDA? Kettőt találtam a középső magas épületben a 2 hulla mellett, a 3-at egyszerűen nem találom sehol a 4. bloodsuckerrel együtt. Van az elgázosított terület, oda nem tudok bemenni mert a gázmaszk amit kaptam nem akar működni. Rákattintottam kettőt a raktárban és eltűnt, lol.
-
törölt tag
Tovább tolom a bugok/crashek ellenére is, F6 jóbarátom. Agroprom UG-ban járok, kinyírtam a két Burert, egyiket nagyon ügyesen kigránátoztam amikor háttal állt az ajtó előtt, viszont a hullájától nem tudom kinyitni az ajtót.
Nyugtasson meg valaki hogy nem arra kell tovább menni, vagy van valami parancs a hullák eltüntetésére.Bugok közé mehet hogy néhány ablak változtatja a színét zöldre/lilára.
-
törölt tag
Lejött a játék, de egy patch kell még neki (nem is lenne STALKER). A lépéshangok folyamat eltűnnek, a helikopter nagyon zavaró, crash a láb miatt amikor ki van kapcsolva, random lejátszódó szövegek (hídnál/út közben "Good hunting", kilométerre a hídtól a katona szövegel hogy takarodjak, stb).
FPS is eléggé gyengélkedik nálam (DynamicLighting/medium beállítások i7m/GT630M-en), a többi STALKER rendesen ment jobb beállításokon is. Mást nem tudok csinálni mint reménykedni egy patchben, addig szaggatok tovább.
Amit eddig láttam a játékból az nagyon tetszik, vártam már az LA-t. Nagyon hangulatos lett, a zombis-anomáliás alagút okos megoldása nagyon tetszett. Az előző oldalon linkelt törpét is megtaláltam, ott majdnem befostam, de jó pofa, remélem nem egy quest része volt.

Respekt Dezodoréknak!

Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akkor szaladhatok vissza...

Nyugtasson meg valaki hogy nem arra kell tovább menni, vagy van valami parancs a hullák eltüntetésére.