Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

M@trixfan
addikt
Ezt sosem tudtam eldönteni igazán, hogy mennyire szeretnék járműveket. Egyfelől pontosan úgy gondolom ahogy Te és mekkora királyság lenne, másfelől teljesen megváltoztatná ahogy a Stalkert játszom. Az biztos, hogy a csomagtartó +1 stash lenne amit mikro menedzselni kell, ami már így is brutális szinteken volt nálam
 Másfelől pedig valahogy a hangulat így kerek, hogy gyalog vagyok a zónában. Tudom hova mászom fel, mi hol jön, hol vadászok, stb… Valahogy jobban beszippant így. - 

Veszett Róka
csendes tag
Új grafikai motorral kiadni a régi helyszineket (mégoly csodás fotoreal megjelenítéssel is) kb bukás lesz. Csak azok fognak majd játszani vele, akik az elsőt is hatvanszor végigtolták, plusz némely kiváncsi és érdeklődő akiknek újdonság a stalkerség.
Új játékhoz új történet kellene, új helyszínek, lélegzetelállító hangulat, intelligens AI life és csak mindezek után a szemkápráztató grafika. Persze vissza kell emelni a fontos helyszíneket az előző trilógiából, illetve a LA-ból, mondjuk Sidort és a rookie village-t, nyilván benne kell legyen az erőmű és a romos Pripjaty. De ezek semmit sem érnek ha nincs történet, csak telitűzdelik az egészet agyatlan lövöldözéssel és hálózatos módokkal. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
 - 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
 - Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másfelől pedig valahogy a hangulat így kerek, hogy gyalog vagyok a zónában. Tudom hova mászom fel, mi hol jön, hol vadászok, stb… Valahogy jobban beszippant így.