- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, frakciók háborúznak egy hatalmas mapon. 20GB feltelepítve az egész játék. Ahogy Jhoness is írja, Call of Pripyat & CoC alapokra épült, ebben-abban felturbózott mod. Nekem nagyon bejönne, ha nem lenne bugos, illetve nem lenne hiányos az angol fordítása.
Lost Alpha is bugzik rendesen nálam, várom a következő változatot.
-
Jhoness
újonc
Ahogy láttam, Cop és Coc platformra van szükség. Gondolom valami textúra javítás plusz esetleg pár fegyver.
Egész jól haladok az újrakezdéssel, arra gondoltam, hogy ha nagyon lassú lesz akkor vissza veszem kezdő szintre, de szerencsére nem kellett. Már jövök fel Strelok búvóhelyéről, és azt vettem észre, hogy mikor először jártam itt, volt lenn egy irányító és egy katona, akit “irányított”, De ezúttal egyikkel sem találkoztam, cserébe volt 2 katona legalul a “medencéknél”. Kellemes felüdülés, hogy nem csak máshol vannak ellenfelek, hanem más ellenfelek is vannak az újraindításnál. 👌👌👌
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest