Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz SaGa59 #6205 üzenetére

Köszönöm, még az este megoldottam/találtam! :B

Egy csomag nápolyi monitorállványról billentyűzetre borulásának alkalmával felfedeztem hogy került a menübe Spawn mod (F3), rácsodálkozván másik fórumon bele is botlottam dezo egyik postjába, miszerint azért került bele hogy az emberek ne kókányolják szét a játékot mindenféle megbízhatatlan trainerekkel ha csalni akarnak.
    Na ezen a ponton viszont nem értem miért nem került bele egy extra artifact a játékba, ami innen elérhető sehol máshonnan és hasamra ütök 500kg-ra növelné a cipelhető tárgyak/eszközök össz tömegét, kisebb verzió az artiból úgyis van.. :U

Az ikonja/formája/eredete lehetne pl egy Chimera mumifikálódott combizma.. :DDD

Ezt a modósítást használja úgyis kizárólag az emberek többsége, mert a modból spawnoltatni az inventoryba bármit is megöli a játékot. Személy szerint az éjszakai artifact gyüjtögetésekhez mindig is imádtam bespájzolni elemekből, kajából stb.., ez adja a játék esszenciáját.

Két órát raktam eddig bele egyébként az 1.3003-ba, eddig nagyon pozitív minden.
    Nem tudom maga az új verzió vagy a patch de speciel az eddig egyedüliként kikapcsolva hagyott grass shadow/fű árnyék is max 2fpst vesz le a játékból a korábbi ~20 helyett.
    Szóval baromi szépen fut, stabil, bár korábban (másfél éve..) sem volt túl sok gondom ezzel, sokakkal ellentétben. A magyarítás is működik, ami kicsit zavaró és nem jöttem még rá hol van a hiba az az, hogy ha jól emlékszem korábban a spontán npc beszélgetések vagy dialóguson kívüli npc - player interakciók is feliratozva voltak, na ez most nincs, nyomják nekem oroszul a rizsát ami feelinges ugyan de kicsit hiányzik hogy tudjam is mit mondanak. :)

Egy szó mint száz köszönöm a készítők / fordítók munkáját, nagyon szeretem ezt a játékot! :R

Új hozzászólás Aktív témák