Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Helló stalkerek!
A LA megjelenése után jártam itt nem sokkal, akkortájt ki is pörgettem a játékot, még patch nélkül kezdtem el, majd az első patch megjelenését/felrakását követően nem sokkal vittem végig, különösebb gondok nélkül.
Volt pár bosszantó bug de emlékeim szerint rendre meg lehetett kerülni őket.Kérdésem a következő.., nekiállnék újra, 1.3003 és az első patch között fogalmam sincs mennyi egyéb jött ki, történt-e esetlegesen egy lépés előre - két lépés hátra dolog.
Van-e valami amit tudnom érdemes az 1.3003 verzióval való játékról vagy nyugodtan mehet a vakrepülés mert játszhatóbb/bugmentesebb lett a játék?
-
Hercoh
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem egy adott helyen fagy le mindég máshol fölég ha lövök nem állandóan de állatába
Új hozzászólás Aktív témák

- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest