Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Shogo_84 #4233 üzenetére
Ja, vágom, a Zónában megjelenik a CSI és Dr. Csont, aztán dns vizsgálattal meg ilyenekkel kiderítik, hogy én voltam. Meg persze a SIN tagok annyira jó fejek, igazi barátnak valók, hogy az egész Zóna segít nekik az azonosításban. Ahogy én kinyírtam őket, ott nem volt rádiózás, abban biztos lehetsz. Amúgy nekem is végtelen a képzelőerőm, mint Han Solo-nak, de azért a logikátlanságokat nem komázom. Aki meg ingyen letöltötte és beszop vele, az így járt, de én beugrottam a fejlesztésbe pár forinttal és ezért talán érzékenyebben érint, hogy 10 óra játék után egy ilyen hülyeség kaszál el és semmilyen más szálon nem lehet menni. Mert a valóságban -ha már példálóztál vele- van folytatás. De itt nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest