- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Habugi:
Forest meg a Construction yard alapvetően mostohagyermek. Tulajdonképpen kihagyhatóak ha nem akarsz velük foglalkozni.
Előbbi helyre a Yantar-ban lévő kutatóktól lehet feladatot szerezni (a barakkban lévő két tudós közül a zöld páncélos küld el oda egy kottáért), utóbbi helyre meg a Freedom vezetője küld ha beállsz hozzájuk. Construction Yard-on mondjuk akad pár érdekes feladat a Stalker kereskedő által adva (van keress meg bizonyos cuccokat típusú meg robbants fel bizonyos dolgoakt feladata is).Underground után már gyorsan a végére érsz. Van még maga Pripyaty, majd az erőmű, ott benn a reaktor, majd onnan kijőve a generator terület és azon belül a végső helyszín. Utóbbi 3 hely együtt talán 1 óra, max másfél és akkor nem is sietsz.
-
' Tzs ,
senior tag
Igen, bizony. De a te segítségeddel hozzáteszem
A mentés nagyon jó volt, igaz nem sokat használtam el a cuccaidból
Fel voltam szerelkezve mindenből dögivel!
Az is tetszett, hogy a mentésed után igen sokáig tudtam futni!
Az ándörgrándba ne a sineket keresd, másfelé nézz kiutat
Hát még van a játékból azért!Lesznek jó részek, pld. az X2-ben is elkeveregtem egy ideig a Generators mapon.
Mindenképp javallott a többszöri végigjátszás
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest