- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
' Tzs , #3418 üzenetére
Hehe, stalkerekben sosem árt bespájzolni, ki tudja mi fogad a következő sarkon..
Azért bírod úgy szuflával mert artifactok terén erősen rámentem arra, hogy olyanok legyenek használatban amelyek segítségével Strelok egy etiop távfutó képességeivel rendelkezik!
(#3419) sagajr78:
Kösz, akkor valószínüleg vissza fogok térni Yantarba az ominózus tudósokhoz, nagyon kiváncsi vagyok Forestre, dezoék pályadesignere nálam olyan kategóriába lépett akit pl. egy nagyobb játékfejlesztő cég helyében úgy hívnék meg állásinterjúra, hogy miután leülünk egymással szembe, elétolnám a szerződést és megmondanám, hogy írjon rá egy összeget amit jónak tart, majd akármi is szerepelne ott addig mennék liftel felfelé az üvegpalotában amíg valaki a fejesek közül alá nem írja/jóvá nem hagyja. Közben persze lezáratnám a komplexumot nehogy kisétáljon amíg ez zajlik!
Construction Yardon már jártam, sajnos elmulasztottam beszélni a Stalker vezetővel úgy rémlik.
Bízom benne, hogy miután kikecmergek a napfényre az ándörgránd után Pripetyben, még vissza tudok térni az említett helyszínekre, esetlegesen az underground kihagyásával/megkerülésével?!
(#3422) sagajr78:
Két napja elég nagy meglepetés ért Radaron, szokásos kora esti artifact vadászatra indultam, cirka 40méterről világított valami az aljnövényzetben, nem hittem a szememnek de egy olyat találtam amit traszmutációval lehet előállítani
, pedig addig a pillanatig azt hittem hogy ilyesmik nem teremnek bokor tövében! A nevére most hirtelen nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest