- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz ' Tzs , #3418 üzenetére
Hehe, stalkerekben sosem árt bespájzolni, ki tudja mi fogad a következő sarkon..
Azért bírod úgy szuflával mert artifactok terén erősen rámentem arra, hogy olyanok legyenek használatban amelyek segítségével Strelok egy etiop távfutó képességeivel rendelkezik!
(#3419) sagajr78:
Kösz, akkor valószínüleg vissza fogok térni Yantarba az ominózus tudósokhoz, nagyon kiváncsi vagyok Forestre, dezoék pályadesignere nálam olyan kategóriába lépett akit pl. egy nagyobb játékfejlesztő cég helyében úgy hívnék meg állásinterjúra, hogy miután leülünk egymással szembe, elétolnám a szerződést és megmondanám, hogy írjon rá egy összeget amit jónak tart, majd akármi is szerepelne ott addig mennék liftel felfelé az üvegpalotában amíg valaki a fejesek közül alá nem írja/jóvá nem hagyja. Közben persze lezáratnám a komplexumot nehogy kisétáljon amíg ez zajlik!
Construction Yardon már jártam, sajnos elmulasztottam beszélni a Stalker vezetővel úgy rémlik.
Bízom benne, hogy miután kikecmergek a napfényre az ándörgránd után Pripetyben, még vissza tudok térni az említett helyszínekre, esetlegesen az underground kihagyásával/megkerülésével?!
(#3422) sagajr78:
Két napja elég nagy meglepetés ért Radaron, szokásos kora esti artifact vadászatra indultam, cirka 40méterről világított valami az aljnövényzetben, nem hittem a szememnek de egy olyat találtam amit traszmutációval lehet előállítani , pedig addig a pillanatig azt hittem hogy ilyesmik nem teremnek bokor tövében! A nevére most hirtelen nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia