- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
például legutóbb a sötétvölgyi széf kinyitását nem, mert minden alkalommal összeomlott. tudom, hogy hogy kéne, mert én is utánaolvastam a fórumon, meg a linkelt helyeken, de mégse sikerül. és így már nem is akarom. megint elkezdődik a szokásos hegesztgetés (dobáljam el a cuccot, álljak lábujjhegyre, nyújtsam ki a karjaimat, lebegjek, majd csináljak egy bukfencet, és akkor biztos sikerül - csak tréfálok persze), de pont ezt utáltam az össze STALKERban, amik egyébként a világ legjobb játékai! az állandó buherát! az a baj, hogy a GSC-s fiúk se tudtak tökéletes vagy ahhoz közeli munkát végezni az eredeti játékokon, pedigt ez a játéksorozat megérdemelte volna. és dezoék is azt ígérték, hogy addig nem jön ki a játék, amíg bugos. erre tessék. más sincs vele, csak probléma. nagyon szomorú és csalódott vagyok... (értem én, hogy szerintük ki kellett nyomni, de szerintem meg nem kellett volna. pár hónap finomhangolás még bőven ráfért volna.)
bocs, kicsit hosszú lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest