Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayHUN
csendes tag
Hali!
Tudtok olyan módot ami lehetővé teszi az alvást?
-
SlayHUN
csendes tag
Complete módot ha felrakom akkor miért lesz jobb a játék, újra kell kezdenem illetve orosz hang- magyar felirat marad?
-
SlayHUN
csendes tag
Most már egyáltalán nem értem ezt a frakció háborút. Leengedtem a hidat kisöpörtem a fosztogatókat, de amint elmegyek raktárépületből ismét vissza szivárognak, na ilyenkor mit lehet tenni?
-
SlayHUN
csendes tag
Lehet valahonnan orosz szinkront leszedni?
-
SlayHUN
csendes tag
Ha visszamegyek akkor se kapok jutalmat sőt miután elfoglaltam ki se írja hogy menny vissza a jutalomért csak egy szabaduszo mondja hogy ugorjak be hozzájuk a jutalmamért de igazábol nem is írja ki hol tudnám felszedni. patchelve 1.5.10 ig van. esetleg nincs valami mod ami ebbe segít vagy valki tud linket küldeni torrenthez akinek sikerült megcsinálnia hátha csak az én játékom rossz?
-
SlayHUN
csendes tag
Na nem tud senki segíteni?
-
SlayHUN
csendes tag
Halisztok 1 hónapja játszok mert minden szir-szart megcsináltam pénzért meg seva ruháért ami meg is lett
miután beléptem a stalkerekhez na de most jön a csavar renegeteg helyen olvastam hogyha elfoglalom a banditák fő bázisát akkor kapok ilyen nagyon f*sz* artifectet meg pénzt meg mit tudom én mit na én kiírtottam ott a banditákat pofáznak is hogy mienk az egész terület blablabla de hol a cuccom és miért nem jön soha erősítés?
Ha valaki játszik még és tud segíteni az legyenszivese tegye meg köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest