Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Superman #812 üzenetére
Rohadjon meg mindenki, aki vírust (StarForce) / kémprogramot (Steam) tesz a játékokra (hja, védelem, csak valahogy engem nem véd). Ezért nem használok steam-et, és ezért az első dolgom nodvd fixet keresni minden megvásárolt játékhoz. Nekem az én pénzemért senki ne basztassa a gépemet sem hard-, sem szoftveresen. Az adataim ellopásáról már nem is szólva, mert ha nem akarnának bármit ellopni (steam), vagy felhasználni a gépem erőforrásait jól (persze nem nekem) fizetett bérszámítások elvégzéséhez, nem kellene netre csatlakoznom. Kocsog adathalászok, és még nekem kéne ezért fizetnem.
Nálam annyi bug volt most a kerítések, és az üres helyet tartalmazó objektumok átlőhetetlensége, ill. a falak sarkainak átlőhetősége után, hogy a fizetségnek kapott zsákmánynak csak hűlt helye volt, a sugárzástól meg kipurcantam, amíg keresgéltem.
Egyébként normális küldetések csak azután jönnek, ha kipucoltuk a lázadókat a területről? Mert 1 helyen még vannak, de oda nem jöttek a társak, egyedül meg jobbnak láttam lelépni. Most mondjuk arra fut egy csapat, csatlakozom hozzájuk.
Nekem 10% VGA OC elég volt, hogy elmúljanak a nagy visszaesések. A hirtelen esés amúgy ritka, lassul-gyorsul. Persze ez ATI kártya, és 1 magos. Azért ciki a GX2-nek, hogy nem viszi rendesen 1680-ban, és tuti nem vagy CPU limites.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest