- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #5840 üzenetére
Még nem. Illetve valamit elkezdtem fordítgatni, és morogtam pár napig, míg rá nem jöttem, hogy valamelyik tag tájszólással dumál, azért van annyi hiba az orosz szövegben, de később valahol elkallódott a teljes szöveg, amit csináltam. Nem kizárt, hogy ez volt, de nem biztos.
Egy darabig még elvagyok azzal, amivel ősz óta küzdök. ...va hosszú a szöveg... És naponta fedezek fel újabb, későbbre elrakott részeket egyes fájlokban. A banditák dumája gyakorlatilag merő káromkodás és nagyon nehéz megtalálni a szótárakban a szöveget. Aki nem moszkvai vagy kijevi, a felét se érti, Egy szolgálatos, vagy művelt szabadúszó szövegét negyed akkora erőfeszítés lefordítani, mint a rablovicsokét.
Ami még nagyon nehéz, a fegyver "stratégiák" tartalma. Fegyvertechnikai szakzsargon, amit nagyon nem értek...
A gyógyszerek hatásmechanizmusán már átrágtam magam. Kell, mert egy ponton diagnosztizálni kell egy karaktert és kiválasztani neki a megfelelő kezelést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest