Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Az FT200-at CSAK a Tiszta Ég bázisán lehet upgradelni, mivel eleve megkapni is csak ott tudod.
Igen, minden műszerész speciálizálódik valamire. A Tiszta Égboltos a sörétes cuccokra (ettől még FL200 szakértő is), a Kordonos pisztolyokra (nem biztos régen jártam arra), a Szolgálatos a géppuskára (meg más rohamfegyverekre), a Szabadságos a mesterlövész puskára a SVU-ra (meg más messzire hordó fegyverekre), a Fosztogatós pedig a páncélokra. A SEVA suitot én bárhol is próbáltam a legmagasabb 4-es szintű golyó védelemre fejleszteni, egyikük sem tudta megcsinálni csak a Fosztogatós és nem mind1 ha abban akarod végigjátszani a játékot,h 30 v. 45 a golyó elleni védekezés. Persze a Szabadságos páncél kenterbe veri a maga 70-es védelmével, de csak 3 relikvia tartó, nuku futás...az nekem emiatt nem tetszett annyira.Ha még nem vagy STALKER és utálnak a Fosztogatók a Szemétdombra ki/be járatok környékén az nem gond, mert ki akarnak fosztani és lőnek rád, de ha középen a bázisuk, még sárga neked, akkor oda bemehetsz, fejleszteni...ha még ott sárgák, mert ők nem vállnak pirossá ha nem fizetsz. Én a SEVA-t úgy vettem meg Yantarban,h a Szemétdombon átfutottam a rám lövöldöző Fosztogatók között, mert ha kinyírsz belőlük sokat, akkor a bázisukon is előbb-utóbb ellenségesek lesznek veled, akkor meg nuku fejlesztés. Ja és a fő történet szál küldetéseiben is többször kell Fosztogatókat ölni (pld. Agropom föld alatti mission), szóval ha túl sokáig halogatod a SEVA fejlesztést könnyen pórul járhatsz, mert őket már nem lehet vissza változtatni semlegessé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest