Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz Dhampir #6618 üzenetére

Kordonon addig minden szépen ment, amíg Farkas testvérét ki nem szabadítottam. Egy sörétes puskát is kapott, de ellenségessé vált. Többször is rám lőtt.

A Kopaszfaluba nehezen (útközben több ponton megállt, és a játékból való kilépés és újra betöltés sem segített, csak egy más helyszínre való átmenet és visszatérés, ami a közeli Sötétvölgy volt) de csak sikerült visszakísérni. Ő átszaladt a falun és a túlvégen eltűnt a tajgában.

A jutalmat megkaptam és teljesítettnek vette a küldetést a játék. Odakint egy csoportba volt tömörülve néhány sztalker, Farkas is. Vándor mellettük hevert, elaludt örökre. A hídon túl bázison szintén ez volt a helyzet, csoportos ácsorgás és egy elhunyt mellettük, valamint a kereskedő és a szerelő is hiányzott, habár a PDA jelezte a pozíciójukat. Végül csak a játékból való kilépés és a mentés betöltése állította vissza őket a helyükre.

Korábban a Mocsárban történtek furcsaságok, akkor a Loot modot okoltam, amit el is távolítottam. Talán a hálózsák mod kavarhatott be, vagy még a szinkron rárakása? :F

Ez a GOG-os verzió. Itt már olyan bugok jelentkeztek, amikkel eddig még nem találkoztam a régi lemezes, felpatchelt játék során. A régi lemezes játékban eltűnő rejtekhelyek előfordultak.

Új hozzászólás Aktív témák