Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz VinoRosso #593 üzenetére

Azt értem hogy hatalmas radioaktív sugárzás érte, ezt nem is vitatom. A vita arról szól, hogy azért vörös, mert "izzik" (mint egy karácsonyfa), vagy azért, mert úgymond "kiszőkült". Szerintem az utóbbi.

"A kutatócsoport tagjai különös érdeklődéssel várták a Vörös Erdővel való találkozást. A katasztrófa után az erőműhöz közeli és a szél irányába eső területen hullott ki a legtöbb radioaktivitás – a talajba keveredett radioaktív szennyezés formájában itt van az elpusztult reaktor anyagának számottevő része. A roppant sugárzástól elpusztult fenyők megvörösödtek – ezek a fák adtak új nevet az erdőnek. A balesetet követő napokban egyetlen órányi itt-tartózkodás alatt halálos dózis érte volna az embert"

forrás

Automata gépágyú . . . az szép lehet. Az, hogy egy csóri kis ballonkabátos bandita shotgunnal a játék végén, páncélban arra járkálva az éjszaka közepén is simán meglő, úgy hogy a látótáv 0, idegesítő. Vagyis én látom (éjjellátó, SEVA), de hogy az örömkatona a hatodik érzékére hivatkozva lő . . . Lehet hogy tényleg valami crysis-szerű megoldással kellene rebootolni ezt az egész játékot, több értelme lenne :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés